Silivri Facebook
banner88

KURBANLARINIZIN ADRESİ...

KURBAN BAĞIŞLARINIZLA ENGELLİ AİLELERİNİ SEVİNDİRİN
Silivri’de yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan engelli ailelerine kurban eti bağışı yaparak onlara bayramı yaşatmak elinizde.

 

Silivri Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, Kurban Bayramında kurban eti bağışlamak isteyen yardımseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü oluşturacak. Bir önceki Kurban Bayramında Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nden (EYKOM) hizmet alan ve maddi durumlarının yeterli olmadığı tespit edilen ailelerin, yaklaşan Kurban Bayramı’nda yüzünü güldürmek için bir çalışma yapan Silivri Belediyesi, bu yıl da aynı kampanyayı sürdürecek. Kampanya kapsamında, Silivri’de kurban kesen yardımsever vatandaşlar, kurban etlerinin dilediği kadarlık kısmını engelli ailelerine bağışlayabilecek.

Kampanya kapsamında, ihtiyaç sahibi engelli ailelerinin, kurban bayramının ve kurban ibadetinin amacına ve kutsallığına uygun olarak, et ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında, yardımsever vatandaşlarla engelli ailelerinin birebir iletişim kurarak ilerleyen dönemlerde de bu ilişkinin devam ettirilmesi de amaçlanıyor.

Engelli ailelerine kurban eti bağışı yapmak isteyenler, bayram boyunca 444 20 47 Silivri Belediyesi İletişim Merkezi ya da 0533 818 64 83 nolu numaradan Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi yetkilileriyle iletişime geçebilecek.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol