Silivri Facebook
banner88

MEZBELELİKTEN GÜNEŞ DOĞUYOR...

BOŞNAKBAHÇE MEVKİİ’NE YENİ SOLUK
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın talimatlarıyla hayat bulan Silivri Sahili Boşnak Bahçe Mevkii’nde düzenleme çalışmaları sürüyor.

Silivri Belediyesi 2011 Yatırım Programı kapsamında başlatılan, Boşnakbahçe Mevkii Sahil Düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yıllarca bakımsız, mezbelelik bir halde, insanların ailece yürümeye çekindikleri, karanlık bir bölge olarak kalan Boşnakbahçe Mevkii, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın talimatlarıyla hayat buldu.

IŞIKLAR ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Mineral yüzeyli parke taşı uygulamasının sona yaklaştığı bölgede, peyzaj düzenleme çalışmaları da başladı. Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Başkan Işıklar; “İnsanların girmeye korktuğu, aileleriyle sahile çıktığında yürümeye çekindiği mezbelelik bir yeri, modern bir görünüme kavuşturduk. Satranç alanı, çocuk oyun grubu, oturma grupları ve yürüyüş parkuru bulunan bu alana herkes gönül rahatlığıyla gelebilecek” dedi.

SİLİVRİ’DE SABAH SPORUNUN YENİ ADRESİ
İlçenin en güzel bölgelerinden biri olmasına rağmen, yıllardır hiçbir şekilde değerlendirilemeyen bölgede gerçekleştirilen parke taşı çalışmalarının sonlanmasıyla, Boşnakbahçe Mevkii yürüyüş parkuru sabah sporuna çıkan Silivrililerin yeni adresi haline geldi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol