Silivri Facebook
banner88

MİMARSİNAN TEŞEKKÜR ETTİ...

MİMARSİNAN OKULUNDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Mimarsinan İlköğretim Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliği Yönetimi, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret ederek okula yaptığı hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti.

 

Silivri’deki eğitim kurumlarının Okul Aile Birliği Yönetimlerinden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana ilçedeki okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi ve eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik olarak projeler geliştiren Başkan Işıklar’ın çalışmaları, veliler ve okul aile birliği yönetimleri tarafından takdir topluyor. Her eğitim öğretim yılının başında tüm okullara boya ve temizlik malzemesi gönderen, birinci sınıfa başlayan her öğrenciye eğitim seti hediye eden Işıklar, yine tüm okulların araç gereç ihtiyaçlarını da yıl boyunca temin ediyor.

 

IŞIKLAR’A PLAKET SUNDULAR

Mimarsinan İlköğretim Okulu Müdürü Şendoğan Çorbalı, Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Koçer ve Okul Öğretmenleri Gülden Özkaya, Fatma Koca ve Kamer Kırıkoğlu Başkan Işıklar’ı ziyaret ederek, okullarına yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler. Eğitim çalışmalarına ilişkin hizmetlerin paylaşıldığı ziyarette Başkan Işıklar’a tüm destekleri ve hizmetleri için teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol