Silivri Facebook
banner88

Odalarda Işıksızız...

ODALARIN YER SIKINTISI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Esnaf Sanatkârlar Odası, Şoförler Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanları ve Yönetimleriyle bir araya gelerek, 3 odaya tahsis edeceği yer ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Silivri Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin ile Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın düzenlediği yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Elif Bilici, Emine Tarin, Zafer Ercan, Ayhan Otlatıcı, Başkan Koordinatörleri Mehmet Has, Murat Yıldız ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri yer aldı. CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Ali Çeşmeci de toplantıya katıldı. 

IŞIKLAR; “AMACIMIZ HİZMET ETMEK”
Üç odaya da yer tahsisi sözü veren Başkan Işıklar, biri Varnalı Un Fabrikası’nın batısında bulunan tapusu belediyeye ait alan, diğeri de Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi arka tarafında belediye hizmet alanı olmak üzere iki ayrı yeri de plan üzerinden göstererek, değerlendirmeye sundu.  Işıklar; “Varnalı’nın arkasında bulunan yeri tekrar gözden geçirelim derim. İki yer de kötü değil. Odalarımızın yine merkezi bir yerde, kolay ulaşılabilen, otoparkı ve yeşil alanı olan bir yeri olsun istiyoruz. Silivri büyüyor. Buna alışmamız lazım. Büyüyen bu yapısını da göz ününde bulundurarak, bir karar vermeliyiz. Biz iki yeri de veririz. Amacımız hizmet etmek. İlçemizde belli bir amaca hizmet etme noktasında birçok kuruma yer tahsisinde bulunuyoruz. Amaca hizmet ediyorsa seve seve veririz. İki yeri de değerlendirelim, birlikte giderek inceleyelim. Biz elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

ODA BAŞKANLARI TEŞEKKÜR ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ardından söz alarak değerlendirmelerde bulunan oda başkanları, en büyük sorunlarının yer sıkıntısı olduğunu dile getirerek bu konuda kendilerine destek sözü veren Işıklar’a teşekkür etti. Toplantıda iki yerin de değerlendirilerek, ona göre tespitlerde bulunulmasına karar verildi.

ÇEŞMECİ KENDİNİ TANITTI
Toplantıda kısaca kendini tanıtarak bilgi veren CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Ali Çeşmeci, oda başkanları ve yönetimleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol