Silivri Facebook

SELİMPAŞA SAHİLİ KABUK DEĞİŞTİRDİ...

SELİMPAŞA SAHİLİ MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU
Silivri Belediyesi 2011 yatırım programı kapsamında Selimpaşa Mahallesi’nde başlatılan 4 adet çay bahçesi ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2011 yatırım yılı kapsamında, mahallelerde eş zamanlı olarak başlattığı yol, meydan ve sahil düzenleme çalışmaları tamamlanmaya başladı. Selimpaşa sahilinde, Kadir Has Üniversitesi’nin güneyindeki plaj ve piknik alanında bulunan derme çatma, göze hoş görünmeyen 4 adet büfe, Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan projelere uygun olarak düzenlenerek hizmet vermeye başladı. 12 ay boyunca hizmet verecek olan 4 adet büfe, işletme sahipleri tarafından 12,00 x 10,80 ebatlarında, 63 m2 kapalı alan ve 57 m2 teras olmak üzere toplamda 120 m2 olarak yeniden düzenlendi.

IŞIKLAR; “YEŞİL VE MAVİNİN KEYFİNİ ÇIKARIN”
Bölgede alt ve üst yapı, yol ile çevre plaja giriş çıkış yol güzergâhında düzenlemeler yapıldığını belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Selimpaşa sahilinde eski, mezbelelik bir şekilde atıl durumda olan 4 ayrı büfe, yeni ve modern bir şekilde yeniden hizmet vermeye başladı. Yapılan düzenlemeler ile birlikte yeniden hayat bulan Selimpaşa sahilinde ailelerinizle birlikte gönül rahatlığıyla yürüyüş yapabilir, yeşil ve mavinin tadını çıkarabilirsiniz” dedi. Başkan Işıklar ayrıca, 4 adet büfe ile Kadir Has Üniversitesi arasında bulunan yol düzenleme çalışmalarının da 2012 yılında tamamlanacağının altını çizdi.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol