Silivri Facebook
banner88

SERGİ ALANLARI FESTİVALE RENK KATTI...

SERGİ ALANLARI FESTİVALE RENK KATTI

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi, Mahalle Evleri, EYKOM, Kişisel Fotoğraf ve Resim Sergilerinin yer aldığı Sergi Alanları 52. Yoğurt Festivali’ne hareket kattı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 52. Yoğurt Festivali’nin üçüncü günü Sergi Alanlarına ziyaret gerçekleştirdi. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri, Mahalle Evi kursiyerleri ile Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencilerinin yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalar Boşnak Bahçe Mevkii’nde oluşturulan stantlarda sergilendi.

 

EL EMEĞİ ÜRÜNLER TAKDİR TOPLADI

Silivri Belediyesi Mahalle Evleri el sanatları çalışmalarını yürüten kursiyerler el emeği göz nuru olan çalışmalarını 52. Yoğurt Festivali kapsamında görücüye çıkardı. Cam ve ahşap boyama, dekoratif ev eşyası gibi el işi birçok ürününü sergileyen Mahalle Evi kursiyerleri, kendilerine bu imkânı sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür etti. Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi stantlarını da ziyaret ederek engelli öğrencilerle sohbet eden Başkan Işıklar, öğrencilerin yaptığı nikâh şekeri, mis sabun ve ahşap boyama çalışmalarını tek tek inceledi. Işıklar kursiyerleri ve eğitmenlerini tebrik etti. Ortaköylü kadınların el yapımı böreklerinin satışını gerçekleştirdiği stantta Silivrililer tarafından yoğun ilgi gördü.

 

KARMA RESİM SERGİSİ SERGİ SALONU’NDA

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yetişkin Resim branşı kursiyerleri Sergi ve Fuaye salonunda Karma Resim Sergisi açtı. Kursiyerlerin her geçen gün daha iyi çalışmalara imza attığını söyleyen Başkan Işıklar, sergi alanındaki eserleri beraberindekilerle tek tek inceledi. 

 

SANAT PARKINDA KİŞİSEL SERGİLER

Silivrili Ressam ve Fotoğraf Sanatçısı Emine Toprak ile Ressam Ömer Faruk Küçükkaya’nın kişisel resim sergilerinin yer aldığı sahil çay bahçelerinin arasında yer alan Sanat Parkını da dolaşan Başkan Işıklar eserleri inceledi. Toprak ve Küçükkaya’yı tebrik eden Başkan Işıklar festivale renk kattıkları için teşekkür etti.

 

IŞIKLAR’DAN GECE PAZARI ESNAFINA ZİYARET

Başkan Işıklar, Silivri Sahili eski festival alanında kurulan Gece Pazarını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi. Beraberinde CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ile birlikte tüm stantları gezen Işıklar’a gece pazarı esnafı bölgede gerçekleştirdiği düzenleme ve aydınlatma çalışmaları için teşekkür etti.

 

 
 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol