Silivri Facebook

SİLİVRİ SAHİLİ ENSAR TUNÇ İLE COŞTU...

ATATÜK Meydanı yanndaki platformda birbirinden güzel şarkılara hayat veren Udi Ensar Tunç ve öğrencileri kalabalık dinleyici kitlesini hem duygulandırdı hem de coşturdu…  Alanda yer bulamayanlar sanatçıyı dinlemek için çevre çay bahçelerini doldurdu..

KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri, Ud Eğitmeni Ensar Tunç ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği konser ile sona erdi.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin, sahil liman girişinde 6 gün süren Yıl Sonu Etkinlikleri sona erdi. Kültür Merkezi Ud Eğitmeni Ensar Tunç ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği Ud Konseri ile sona eren final programına; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Elif Bilici, Başkan Koordinatörü Mehmet Has, Silivri Belediyesi Yaşlı Konuk Evi sakinleri ve birçok vatandaş katıldı. Ud eşliğinde söylenen şarkılarla devam eden geceye, sahneye çıkan Cazgır Recep de söylediği manilerle renk kattı. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, Ud Eğitmeni Ensar Tunç’a çiçek takdim ederek, katkıları için teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol