Silivri Facebook
banner88

SIRA GELDİ KONUTLAR BÖLGESİNE...

TOPLU KONUTLAR HAYAT BULUYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yeni Mahalle’de Doğa Spor Parkı Projesi’nin ardından eski Millet Hastanesi’nin arkasında bulunan atıl durumdaki alanda da modern bir park düzenlemesi başlattı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2013 Yatırım Programı kapsamında hayata geçireceği projelerine tek tek start veriyor. Yeni Mahalle Sait Girgin Caddesi’nde başlatılan Silivri Belediyesi Doğa Spor Parkı Projesi’nin ardından, Müjdat Gürsu Caddesi eski Millet Hastanesi’nin arkasında da park düzenleme çalışmaları başlatıldı. Bölgede bulunan cafelerin kaldırılmasıyla start alan çalışmaların Haziran Ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

 

BAŞKAN IŞIKLAR BÖLGEYİ İNCELEDİ

Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü Peyzaj Mimarı Beyhan Bayram ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, proje üzerinde yapılacak çalışmalar hakkında ekip arkadaşlarından bilgi aldı. Işıklar; “Çalışmalarımız tamamlandığında bu bölgemiz ilçemizin nefes alma noktalarından biri haline gelecek. Bölgede önemli bir ihtiyaç olan park ve yeşil alan düzenlemelerimizle, toplu konutlar bölgemiz canlanacak ve bölgede büyük bir hareket yaşanacak” dedi. 

 

MÜJDAT GÜRSU CADDESİ PARK DÜZENLEMESİ’NDE NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi Müjdat Gürsu Caddesi Park Düzenlemesi kapsamında toplam 4 bin 600 metre kare alanda; bin 600 metrekare sert zemin ve 3 bin metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılacak. Elektrik ve sulama tesisatının da döşeneceği alan, dikilecek aydınlatma direkleriyle aydınlık bir görünüme kavuşacak. Çocuk oyun alanı, satranç oyun alanı, çay bahçesi ve spor alanlarının yer alacağı proje kapsamında yapılacak bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmalarıyla da alan atıl görünümünden kurtularak, bölge sakinleri için nefes alma noktası haline gelecek.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol