Silivri Facebook
banner88

TEK ADAY TEK BAŞKAN KADİR BARAN...

SİLİVRİ İş Adamları Derneği Genel Kurul Toplantısı Klassis Otelde yapıldı… Eski yönetim ibra edildi. Yeni yönetim tek aday Kadir Baran’ın listesi oy birliği ile seçildi.

 

IŞIKLAR SİAD’IN GENEL KURULUNA KATILDI

SİAD’ın 9. Genel Kurul Toplantısı’na katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Üretim yapmanızı, istihdam yaratmanızı sağlamak ve işinizi kolaylaştırmak bizim görevimiz” dedi.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin Klassis Otel’de gerçekleştirilen 9. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Silivri Kaymakamı Salih Keser, ilçe genelindeki sanayici ve işadamlarının katıldığı toplantıda, tek aday olan Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Kadir Baran yeniden başkanlığa seçildi.

 

IŞIKLAR; “SİZİN İŞİNİZİ KOLAYLAŞTIRMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Bölgedeki sanayi kuruluşlarıyla uyum içinde çalıştıklarının altını çizen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, işadamlarına hitap ettiği konuşmasında şunları söyledi; “Sanayileşme, yanında getirdiği üretim artışı, sonrasında da ortaya çıkan zenginlik ve refahın bütün topluma dalga dalga yayılmasından başka bir seçeneğimizin olmadığını görüyoruz. Bunu da ancak küreselleşme denen o büyük yalanın etkisinden kurtularak yapabiliriz. Elbette ki dünyanın bir parçası olarak küreselleşmenin içerisinde yer alacağız. Ama yerel, yerli sermayemizi de korumak zorundayız. Bunları yaparak bütün küresel oyuncularla eşit olacağız. Onlardan daha güçlü yanlarımız var ama bunu öne çıkarmanın yolu da üreteni, sanayiciyi, emeğini ortaya koyanı korumaktan geçiyor. Fabrikalar kurulana kadar sizindir. Kapısı açılıp anahtarı çevirdikten sonra o fabrikalar hepimizindir. Üretim yapmasını, iş ve istihdam yaratmasını sağlamak, işlerini kolaylaştırmak da yerel yöneticiler olarak bizim görevimiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana nasıl istihdam yaratalım, bu işletmelerin önünü nasıl açalım diye düşünüyor ve çalışıyoruz.

 

İŞ BİRLİĞİMİZİN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM

Silivri İstanbul’un parlayan bir yıldızı haline gelecek. Silivri 900 yüz bin konuta ev sahipliği yapacak kapasiteye sahip bir yerleşim yeri. Silivri’nin avantajlarını göstermek zorundayız. Silivri İstanbul’un bilişim sektörlerine ulaşabilecek ender bir yere sahip. Tarım, turizm ve sanayi sektörlerinin birbirleriyle çelişmeyeceği ayrı bir avantajı var. Tarım teknoparkı sadece Silivri’de var. Ben oturan aslan yerine yürüyen kaplumbağayı tercih ederim. Umarım çalışmalarımız amacına ulaşır. Bundan sonraki sizlerle olan işbirliğimizin artarak devam edeceğini umuyorum.” Toplantının sonunda ilçe protokol üyeleri ve iş adamları ile birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol