Silivri Facebook
banner88

TURNUVALAR YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ...

50. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç, tavla ve basketbol turnuvaları ve bisiklet turu beklenenin de üzerinde bir katılımla gerçekleşti.

Bu yıl 50.si yapılan Silivri Yoğurt Festivali’nde farklı birçok etkinlik düzenlendi. Festival kapsamında yapılan satranç, tavla, basketbol turnuvaları büyük bir mücadele içinde gerçekleşti. Tüm turnuvalar yoğun katılım ve izleyiciyle gerçekleşirken, Bisikletliler Derneği Silivri Temsilciliği ortaklığında gerçekleşen Ödüllü Bisiklet Turu da renkli görüntüler oluşturdu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, turnuvalara izleyici olarak katılarak yarışmacılara başarılar diledi.

128 KİŞİ AYNI ANDA TAVLA OYNADI
Çevre Derneği’nin Çay Bahçesi’nde kıyasıya bir yarış halinde gerçekleşen Tavla Turnuvasında, 128 kişi aynı anda tavla oynadı. Festivalde iki gün boyunca, yoğun izleyiciler eşliğinde yapılan turnuvaların sonunda birinciye iphone 4, ikinciye Compag Netbook ve üçüncüye de Canon fotoğraf makinesi hediye edildi. Tavla Turnuvasında dereceye girenler;
1. Arda Berktaş
2.Mustafa Anayurt
3.Ömer Faruk Küçükkaya

SATRANÇ TURNUVASINA İLGİ YOĞUNDU
Festival kapsamında gerçekleşen bir başka turnuva olan Satranç Turnuvası da, Elmas Saray Çay Bahçesi’nde gerçekleştirildi. İki gün boyunca katılımcıların yoğun dikkat harcadığı turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Cafer Bilgiç, SİAD Başkanı ve Silivri Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran ile Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Dertop tarafından verildi. Birinciye iphone 4, ikinciye Compag Netbook ve üçüncüye de Canon fotoğraf makinesi hediye edildi. Mansiyon ödüllerinin de verildiği turnuvada dereceye girenler şu şekilde;
1.Onur Kınsız
2.Umut Kılıç
3.Eren Erdal Gür

BASKETBOL TURNUVASI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ
Silivri Belediyesi’nin gelenekselleşen Basketbol Turnuvası da bu yıl festival kapsamında gerçekleşti. Bu yıl 16.sı yapılan Basket Turnuvası’nda Büyükler ve Küçükler kategorisi olmak üzere toplam 41 takım yarıştı. Erseven Sitesi’nin sahil tarafında 3 gün boyunca yapılan turnuva oldukça çekişmeli geçti. Büyükler kategorisinde şampiyon olan takıma 1000 TL, ikinci takıma 800 TL ve üçüncü takıma da 600 TL’lik hediye edildi. Küçükler kategorisinde dereceye giren ilk üç takıma da kupa ve madalya hediye edildi. Turnuva galiplerine ödülleri CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Şener Yüksel, Bora Balcıoğlu, Belediye Birim Müdürleri Rıdvan Çiloğlu ve Teftiş Kurulu Müdürü Mustafa Davran tarafından verildi.
Büyükler Kategorisinde dereceye giren takımlar;
1.İstanblue
2.The Guardian
3.Harakiri
Küçükler Kategorisinde dereceye giren takımlar;
1.Standart
2.Yeşilkent
3.Life GYM

SİLİVRİ’DE ÖDÜLLÜ BİSİKLET TURU
Silivri Belediyesi ile Bisikletliler Derneği Silivri Temsilciliği ortaklığında gerçekleşen Ödüllü Bisiklet Turu, Silivri Belediyesi önünden başlayarak, Turgut Özal Bulvarı, Sanatkârlar Caddesi, E-5 Yan yoldan konutlar bölgesi, Gazitepe Mahallesi, aynı bölgeden geri dönerek sahil çay bahçeleri önünden Atatürk Heykeli’nde son buldu. Turu tamamlayan bisikletçiler arasında kura çekimi yapılarak, birinci kişiye bisiklet, ikinciye kask ve üçüncüye de eldiven hediye edildi. Turu tamamlayan birinci kişi olan Yalçın Çakır kazandığı bisikleti, en küçük yarışmacı olan Emirhan Şahin’e hediye ederek jest yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol