Silivri Facebook
banner88

YAZ TATİLİ BAŞLADI...

75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda yapılan Silivri 2010- 2011 eğitim öğretim yılı kapanış töreninde, öğrenciler karne ve yaz tatili coşkusunu birlikte yaşadı. 

2010- 2011 Eğitim Öğretim yılı kapanış töreni 17 Haziran 2011 Cumartesi Günü, 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirildi. Yılsonu kapanış törenine; Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, siyasi parti, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, okul müdürleri, birçok öğrenci ile velisi katıldı. AK Parti İstanbul Milletvekilleri Abdulkadir Aksu ve Tülay Kaynarca’nın da katıldığı törende Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

DEMİRKOL’DAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR
Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, ilçe genelindeki okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve okul gereçlerinin temin edilmesi konusunda ciddi yardımlar yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERİN KARNE COŞKUSU
75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösterilerin ardından, ilçe protokol üyeleri öğrencilerin karnelerini vererek başarılarını kutladı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, tüm öğrencileri Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları ve yaz kurslarına başlayacak olan Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’ne çağırdı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol