Silivri Facebook
banner88

YENİ GECE PAZARI NEREYE KURULUYOR?

GÜMÜŞYAKA GECE PAZARI GÜN SAYIYOR

Silivri Belediyesi tarafından Gümüşyaka Mahallesi’nde gerçekleştirilen sahil düzenleme çalışmaları kapsamında oluşturulan Gece Pazarı gün sayıyor. Gümüşyaka sahiline hareket getirecek çarşı, okulların kapanmasıyla hizmet vermeye başlayacak.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gümüşyaka Sahil Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında oluşturulan çarşıyı yakından inceledi. Gümüşyaka’da atıl durumda, sahilde karanlık bir bölge olarak bulunan mezbelelik alanı Silivrililere yakışır bir görünüme kavuşturan Başkan Işıklar, Gece Pazarı açılışı öncesinde CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Şenel Yıldırım, Strateji Geliştirme Müdürü Ömer Çetin ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu.

 

15 HAZİRAN’DA AÇILACAK

Sahil düzenleme çalışmalarının bölgede büyük bir değişim yarattığını söyleyen Başkan Işıklar, Silivri Belediyesi Gümüşyaka Gece Pazarı’nın 15 Haziran’da açılacağını müjdeledi. 2012 yılında başlanan ve aynı içinde tamamlanan sahil düzenleme çalışmalarının bölgede büyük bir değişim yarattığını ifade eden Işıklar, Gece Pazarı’nın Gümüşyaka sahiline hareket getireceğini söyledi.

 

KAFETERYA VE SPOR SAHALARI

Silivri Belediyesi 2012 yatırım programı kapsamında başlatılan ve yıl içinde tamamlanan Gümüşyaka Sahil Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında toplam 19.850 m2 alan üzerinde, 7950 m2 yeşil alan ve 11.900 m2 sert zemin uygulaması yapıldı. 195 araç kapa­siteli otopark, 1750 m2 spor alanı, 88 adet şezlong- 46 adet şemsiyenin yer alacağı güneşlenme terası, çocuk oyun alanı, açık alan satranç oyun grubu, fitness alanı, wc- soyunma binası oluşturulan Gümüşyaka sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Gece Pazarının da oluşturulduğu alanda, kafeterya ile mini futbol ve basket sahası çalışmaları devam ediyor.  

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol