Silivri Facebook
banner88

YETENEKLERİNİZİ KEŞFETMEYE HAZIR MISINIZ?

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi, yeni eğitim dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni açılacak kurslarla birlikte 20 ayrı branşta, ücretsiz hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nde kayıtlar başladı.

Yediden yetmiş yediye tüm Silivrilileri kültür ve sanatla buluşturan Silivri Belediyesi Kültür Merkezi, yeni eğitim dönemi için kayıtlara başladı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın her evden en az bir kişinin eğitim almasını hedeflediği Kültür Merkezi’nde kurslar Ekim Ayının ilk haftası başlayacak.

3’Ü YENİ, 20 BRANŞTA EĞİTİM
Bu yıl açılacak olan Takı Tasarım, Ahşap Rölyef ve Klarnet kursları ile birlikte Kültür Merkezi yeni eğitim döneminde; Çocuk Tiyatro, Yetişkin Tiyatro, Modern Halk Dansları, Çocuk Resim, Yetişkin Resim, Ebru, Vitray, Mozaik, Hat, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Arjantin Tango, Bale, Ud, Keman, Fotoğrafçılık, Bağlama, Gitar ve Ahşap Seramik Cam Boyama olmak üzere 20 ayrı branşta akademik eğitmenler tarafından ücretsiz kurslar vermeye devam edecek.

KAYITLAR 23 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK
Marmara Plazada hizmet veren Silivri Belediyesi Kültür Merkezi, yeni eğitim dönemi için kayıtlara başladı. 23 Eylül’e kadar devam edecek olan kayıtlarda yeterli sayıya ulaşılınca sınıf açılacak.

IŞIKLAR DAVET ÇIKARDI
İlçede sanata ve kültüre olan ilgiyi arttırmayı hedeflediklerini belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “İlçemizde çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlerimize yönelik olarak başlattığımız çalışmalarımızla, bölgede sanata ve kültüre olan ilgiyi arttırmayı, düşünen ve üreten bireyleri bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Ben tüm ebeveynleri, çocukları ile birlikte Kültür Merkezi’mize davet ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol