Silivri Facebook
banner88

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OKUL MÜDÜRÜNÜN AMİRİ DEĞİLDİR...

Herkesin görevini yapması ve saygı sınırlarında çalışması toplumsal huzur ve isleyiş açısından çok önemlidir.
Son günlerde Silivri Belediyesinin en Popüler Belediye Başkan Yardımcılarından biri Sendikamız üyesi ve merkez okulların birinde Müdür olan bir arkadaşımızı arayarak Başkan Yardımcısı Sıfatı İle Hakaret içeren sözler de söyleyerek talimat vermek istemiştir. Bu talimatları verirken defalarca “ Ben başkan yardımcısıyım ve ne diyorsam yapacaksın” sözlerinden sonra da bu talimatın gerekçelerini de “  biz okullara o kadar yardım yapıyoruz tabi ki talimat alacaksın”  sözleriyle ortaya koyuyor. Okul Müdürümüz durumu izah etmeye çalıştıkça hırçınlığı artıyor ve “ Ben siyasetçiyim, ben başkan yardımcısı olarak arıyorum , sizi gazetelere veririm , sizin neler çevirdiğinizi biliyorum “ tarzında çok kaba ve tehdit içeren sözlerle devam ediyor.
Bu uzun, tehdit içeren, haddini aşan  hakaret dolu konuşmadan dolayı Eğitimciler Birliği Sendikası olarak olarak ,
Silivri Belediye Başkanına Soruyoruz
Başkan Yardımcınız okullara nasıl talimat veriyor, Siz okullara yapılan yardımları lütuf olarak görüp bununla baskı yapılmasını doğru buluyor musunuz, Bir belediye başkan yardımcısı bu şekilde bir okul müdürüne hakaret ve tehditlerle dolu bir talimat verme konuşması yapabilir mi?
Milli eğitim camiamızdan ve arkadaşımızdan özür dilemesini ve Başkan Yardımcısının da  görevini ve haddini bildirmesi gerekmededir

 

 

         Emin ENGİN
Eğitimciler Birliği Sendikası
İstanbul 5.Nolu Şube Başkanı

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol