Silivri Facebook
banner88

DETEKTÖRLÜ ALTIN HIRSIZI KIZLAR...

MANKENDEN FARKLARI YOKTU.

DETEKTÖRLÜ ALTIN HIRSIZI KIZLARI, SİLİVRİ ASAYİŞ EKİPLERİ SUÇÜSTÜNDE YAKALAMIŞTI

SİLİVRİ’DE ÖNCE KAPILARI ÇALIYOR, KİMSE ÇIKMAYINCA LEVYE İLE KIRIP İÇERİ GİREN KIZLAR, DETEKTÖRLE ALTINLARI ANINDA BULUP GÖTÜRÜYORLARDI.

Yakalanamayan ALTIN hırsızları son  IO  gün  içinde  300 bin TL lik  altın ve  benzeri  eşya  çalarak  izlerini  yine  kaybettirmişlerdi

Silivri asayiş ekipleri bu işi şeref meselesi yaptı. Çok kısa zamanda çözdü.  2  bayanı,  hem de  suçüstü, ellerinde  levye  ve  dedektör   ile   dairede  altın  ararken  yakalandı.

Adları  Fatma Ç. 18  Zeliha A.  21

Sadece  Silivri  ilçesi   Değirmen  mevkiinde  aynı  şekilde  tam  9  evi  soymuş  oldukları, daha  evvelce  olay  yerlerinde  tespit  edilen  parmak  izlerinin  örtüşmesinden   meydana  çıktı.

Önce dairenin kapısını  çalıyorlardı. Kapıyı  açan  olursa  bir bardak  su  istiyorlardı. Kimse  cevap vermez ve  kapı  açılmazsa  anında  yanında  taşıdıkları  levye  ile  kapıyı  kırıp  içeri  giriyor  ve  dedektörle  altınların  yerini  saniyeler  için de tespit  edip   götürüyorlardı.

 

Yakalandıklarında kollarındaki  pırlanta  süslü  saatlerle  dikkati  çektiler. Bu saatlerin değeri  piyasada  IO bin TL idi. Çantalarında da

36     Cumhuriyet  altını  ile  22 altın  bilezik  bulundu.

İki  bayan  hırsız  tutuklanarak  cezaevine  yollandı.

Fotoğraflarda:  Altın hırsızı kızların adliyeye getirilişi görülmekte.

Özcan Büyükoğlu

(Arşiv Haber)

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol