Silivri Facebook

DİLEK DEMİRAL MÜSLÜMAN ALEMİNİN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI...

 AK PARTİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI DİLEK DEMİRAL’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

 

     AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral Miraç Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Mesajın da tüm insanlığa barış ve kardeşlik temennisinde bulunan Demiral şunları söyledi ;

         İçinde birçok faziletli günü barındıran mübarek Üç Ayların ikinci kandil gecesi olan Miraç gecesine bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

     Peygamber Efendimizin mucizelerinden biri olan Miraç ; Peygamberimizin Yüce Yaradan’ımızın huzuruna kabulüdür. Müstesna duygular içerisinde yaşanan bu gecede çıkılan bu kutlu yolculuğun anlamını kavramaya çalışarak, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıracak, sevgi ve saygı ikliminin yaşanmasını sağlayacak tavırlar içerisinde olmalıyız.

   Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Somada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diler,  yükselmenin, huzura varışın sembolü olan Miraç gecesinde insani değerlerinde yücelerek, tüm dünyaya barış, kardeşlik getirmesini temenni eder, başta Silivrili hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutlarım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol