Silivri Facebook
banner88

HERKES LİDER, HERKES SİYASETÇİ!

HERKES LİDER, HERKES SİYASETÇİ!

2014 yıllında gerçekleşecek Yerel seçimler öncesi aday adayları kadar vatandaşta parti adaylarını konuşuyor ve öyle yorumlar yapılıyor ki herkesin adayı belli. Öyle konuşanlar var ki adeta ayakta alkışlayasım geliyor bazen. CHP Silivri de 5 aday adayı var ama öyle ki bazı aday adayları kendilerini aday ilan etmiş durumda. Hatta öyle ki Ak Parti Silivri’nin adayını bile söyleyenleri bile mevcut. Bir de vatandaşlar tarafından söylenenler var. Yok, efendim o seçimi kaybetmiş, yok efendim o seçimi kaybetmiş bile, yok efendim o isim gelirse diğer aday tatile çıksın falan. Olmaz, olmaz, olmaz böyle siyaset olmaz. Tamam, senin istediğin ve desteklediğin aday adayını aday gösterdiler. Diğer aday adaylarını dışlayacak mısın? Peki, onu destekleyen aynı parti mensuplarını da kabullenmeyecek misin? Onlara kalsa bölünmeyi şimdiden başlattılar. Olmaz yanlış olan vatandaşın bilinçli olması, partilerini destekleyen üyeler, partisinin belirleyeceği adayı her ne kadar destekleyecek inanın çok merak ediyorum. Hatta bir iddiam var CHP Silivri de bir aday adayı var, eğer o aday olursa partiden gelecek istifalar bile söz konusu. Ortalık çok fena karışır. O zaman o anketler var ya hepsi yalan olur yalan…!!!

Bir de özellikle bahsetmek istediğim konular var. 2014 yılındaki Yerel seçimlere yaklaşık 3 buçuk ay kaldı. Partiler 5 yılda bir yapılan Yerel seçimlerde son 1 yıl çalışmaları hatta aralıksız olarak plan yapmalılar diye düşünüyorum. 21 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 14.00 sıraları CHP Silivri İlçe Örgütünü ziyaret etmek istedim ama maalesef edemedim. Hatta hayretler içerisindeydim. CHP Silivri İlçe Örgütü KAPALI’ydı. Acaba neden kapalı dedim kendi kendime. Hemen patronumu aradım. –“Cihangir abi CHP kapalı hayırdır? Bir bilgin var mı abi?” dedim. O’da bana” –CHP Cumartesi günleri genelde saat 14.00 da partiyi kapatıyor.” Dedi. Şaşırdım açıkçası. Neden mi?

Şunun şurasında seçime kaç saat, gün, hafta, ay kaldı?

Aday açıklandı mı?

4 yıl boyunca yeterince izin yapılmadı mı?

Hafta sonu izinli olan üyeler gelse açıklama ne olacak?

CHP Silivri İlçe Teşkilatı Kamu Kurumu mu?

Ya da CHP 3 buçuk ay öncesinden seçimi kazandı da bizim mi haberimiz yok?

Tamam, her insanın izin yapmaya hakkı  var ama dediğim gibi son 3 buçuk ay değil mi. CHP Silivri’nin kilitli kapılarını görünce Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatına gittim. Belki onlar da kapalıdır diye düşündüm. Ama Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı açıktı hatta yeni üyeler de vardı. Ak Kız bile elinden gelse üye formu dolduracaktı. Hemen Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı Basın Sorumlusu Servet Ağabeye sordum;”  abi partinin kapalı olduğu bir gün var mı?” diye. Servet Ağabey’de;” olur mu öyle şey İbrahim partimiz her gün açık. Özellikle bugünlerde her gelen vatandaşlarımız sabah 08.00’den akşam 22.00 kimi zaman da 24.00’a kadar partimize gelebiliyor. Kimse olmasa Ak Kız burada.” Dedi. Açıkçası düşündürücü bir durum. CHP Silivri İlçe Örgütü 2009 Yerel seçimler öncesi hiç kapalı kalmamıştı. Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatından çıktığımda kendi kendime sordum “bu rahatlığın nedeni nedir?” diye vallahi ben bile cevap bulamadım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kimse beni yanlış anlamasın ama bu cumartesi tatillerine CHP Silivri İlçe Örgütünün bir çözüm bulması lazım. Sonradan Silivri’yi kaybedilirse suçlu aranmasın. Aramakta da ısrar edilirse aynaya bakmaları yeterli diye düşünüyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol