Silivri Facebook

ISLAK BÖREK FESTİVALİ…(SERVET SARIOĞLU)

ISLAK BÖREK FESTİVALİ…(SERVET SARIOĞLU)

Hafta sonu Marmara Bölgesinde aşırı yağış olacağının duyurusu Meteoleoji tarafından günler öncesinden duyuruldu. Bugün sabah saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ise halen devam etmekle birlikte yarın da devam edeceğinin bilgisi veriliyor.

Bugün Silivri Belediyesi Ortaköy Mahallesinde 5. Sini düzenleyeceği Börek Festivalini gerçekleştirecekti. Yoğun yağışın olmasından dolayı festival iptal edildi.

 Ama nasıl iptal edildi?

Sabahtan böreklerini götüren yarışmacılar sonuçları öğrenmek için bekledi, bazıları ise evlerine geri döndü. Akşam 18.00’ da yarışmanın başlanacağı bilgisi ise bizlere günler önceden verildi. Bundan dolayı 18.30 gibi yarışmanın yapılacağı alana gittim. Alana girdiğim gibi ellerinde tepsilerle koşan vatandaşları gördüm.

Bazı börekler ise (emeğe yazık) kurulan çadırların altında ıslanmaya mahkûm edilmiş, ziyan olmuştu.

 Silivri’den getirilen vatandaşlar ise otobüslerle tekrar geriye Silivri’ye gönderildi. Son anda etkinliklerin iptal edildiği bilgisinin verildiği bu festivalde börekler ziyan oldu.

 Ayrıca eklemek istiyorum, bana bu etkinliklerin iptal edildiğine dair bir mesaj gelmedi zamanında bu tür bir sıkıntının olduğunu söylediğimde ise hattımla ilgili bir sorun olabileceği söylendi. Ama hattımla ilgili bir sıkıntı yok.

Diğer yerlerden gelen mesajlar geliyor ama Belediyeden gelmiyor. Neyse umarım bu sıkıntı da en kısa zamanda çözülür, yok eğer ki hat kriteri var ise çift hat kullanıyorum, ikisinde de aynı sıkıntı var yani…

Servet Sarıoğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol