Silivri Facebook
banner88

KALDIRIM İŞGALLERİ SÜRÜYOR... MURAT ALTAŞ YAZIYOR

Sayın Cihangir bey,
 
Silivri ve çevresindei olayları gözlemlemeniz ve topluma duyurmanız ve aynı zamanda yetkililerin dikkatlerini gördükleriniz üzerine çekmeniz ve harakete geçmelerini sağlamanız dolayısı ile sizi yürekten tebrik ediyorum.

Tabi ki Silivri de yaşamın içerisinde bir çok durum belki de göz aşinalığı olduğu için artık kabullenilmiş gibi geliyor insanlara. ancak kimse parmağını kımıldatmaz ise toplumun gelişimi de yerinde sayar.
 
Sizinde bildiğiniz ve gözlemlediğiniz gibi şu kaldırım işgallerine değinmek isityorum. Özellikle isim de vererek Silivri Eski sanayi köprüsünün olduğu sokak üzerinde şimdilerin en işlek yolu üzerinde bulunan Öpçin motorsiklet tamir ve satış dükkanı neredeyse dükkandaki tüm motorları kaldırım  ve yola yaymış oradan geçmeyi neredeyse imkansız hale getirmilştir. Buraya gelmeden önce de tesisatçılar ve Alüminyum küpeşteceiler de kendilerini kaldırıma yaymışlar. Görüntü rezalet, uygulama rezalet.
 
Avrupayı gördükten sonra insanın bu manzaralar karşısında içi acıyor ve malesef o yoldan geçen yayalar, pazar arabası taşıyan ev hanımları, bebek arabalı anneler artık kaldırımdan yürüyemiyor ve  caddeye inmek zorunda olup arabaların korna tacizine maruz kalıyorlar. Ben Silivri zabıta müdürlüğünü aradım ancak onlar da çok fazla ileriye gidemiyorlar.
 
 Gerek sivil toplum örgütleri gerek se siyasi teşkilatlardan da bu konu ile ilgili destek almak isterim ancak Hafta içi işimin başında olduğum için birebir temas kuramıyorum. Size ulaşmayı ve bir kez de toplumun aynası olan sizler tarafından daha geniş kitlelere farkındalık yaratmak ve toplumun bu gibi durumlar karşısında sessiz kalmaması adına tekrar bu kaldırım işgallerini gündeme getirmek istedim.
 
Bu ülkede artık Futbol kulüpleri ve yöneticilerine kadar dokunulabiliniyorsa, toplamda 3-5 oyu olan esnafa şirin gözükmek adına ses çıkarmamak hiçbir sivil yönetime yakışmaz ve yakıştıramıyorum. Yurtdışında olsa anında gereği yerine getirilir ve toplum vicdanı da huzura kavuşmuş olur. Konu ile ilgili olarak sizden destek ricası ile bu konuyu gündeme almanızı diler, yayın hayatınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla

Murat ALTAŞ


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol