Silivri Facebook

KARA MUSTAFA CADDESİ'NDE ÇİRKİN OLAY...

KARA MUSTAFA CADDESİ’NDE ÇİRKİN OLAY…

KARA MUSTAFA Caddesi esnafı, yolumuz tekrar çift yön olsun diye çalmadık kapı bırakmazken, sakinler ise tek yön kalsın diye imza toplayarak belediye başkanına gitmişlerdi…

Bu ziyaretleri sırasında çok önemli bir şikayette bulunuldu “caddeye park yaptığımızda birçok aracın boydan boya çizildiğini görüyoruz. Kim veya kimler yapıyorsa bulunmalı” diye serzeniş ve öfke ile dile getirilmişti… Şikayetler dinlenmiş ama hiçbir önlem alınmamıştı.

VATANDAŞ YAKALADI

Milli servete zarar veren şahıs, hiç tahmin edilmeyen bir şekilde vatandaş kamerasına yakalandı. Cep telefonu ile çekilen fotoğrafları bize gönderen vatandaş olayı şöyle anlatıyor… “ Gece saat …. Civarında dükkan sahibi şahıs dükkandan çıkıyor ve önünde bulunan aracın yanına gelip sol ön aynasını bir el darbesi ile kırıyor ve hiçbir şey olmamış gibi, …. isimli dükkana girip 2-3 dakika orada duruyor, sonra çıkıp yine hiçbir şey olmamış gibi aynı aracın yanından geçerken elinde bulunan anahtar ile boydan boya çiziyor, ikinci hamlesini tahmin ettiğim için telefonum hazırdı ancak iki kare yakalayabildim… Bu fotoğraflar ibret olsun diye çekildi ve size gönderildi. Önümüzdeki dönemlerde vahşi batı ruhunun hakim olduğu bir Silivri’de dolaşmak içten bile değil. Saygılar sunarım.”

EMNİYET OLAYA EL KOYMALI

Vatandaşın gönderdiği mailde dükkan ismi ve olay saati yazılı ancak kendisine bir zarar gelmemesi için gizli tutuyoruz. Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü dükkan ismini ve olay saatini isterse vereceğiz. Ayrıca Kara Mustafa Caddesi'nde bulunan kameralar incelendiğinde daha net görüntüler ortaya çıkar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol