Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ LİSESİ MEZUNLARI KAÇ KİŞİ?

Silivri Lisesi Okul Aile Birliği ve Silivri Lisesi Mezunları Kaç Kişiyiz? Grubunun ortaklaşa düzenlemiş olduğu SILIVRI LISESI ve ORTAOKULU MEZUNLARI GELENEKSEL YOGURT GUNU 26.MAYIS.2013 Pazar günü Silivri Lisesi bahçesinde saat: 17.00 -19.00 saatleri arasında yapılacaktır.

GELENEKSEL YOGURT GUNUMUZ PROGRAM AKIŞI

1) Saygi durusu ve İstiklal Marşı

2) Tertip Komitesi adına Yilmaz KANDEMİR'İN acilis konusmasi.

3) Lisemizin muduru Levent GURSOY'UN konusmasi.

4) Yilmaz Kandemir tarafindan sponsor mezun arkadaslara Plaket,tarihi sikivri fotografi,buket cicek ve Silivri yogurdu takdim edilmesi.

5) Silivri Lisesi halk oyunlari ekibinin SİLİVRİ YORESİ halk oyunlari gosterisi.

6) ilivri Lisesinin kurulus tarihi olan 1969 yilindan bu gune kadar lisemizde gorev yapmis okul mudurlerimize,okul aile birligi baskani GURSU TUNA tarafindan gunun anisina plaket takdim edilmesi.

7) Okul mudurlerimize,tertip komitesi adina Yilmaz Kandemir tarafindan gunun anisina tarihi SİLİVRİ FOTOGRAFININ takdim edilmesi.

8) Okul mudurlerimize,okul aile birligi baskan yardimcisi ALPASLAN ÇALIŞ tarafindan gunun anisina birer buket cicek ve Silivri Yogurdu takdim edilmesi.

9) Okul mudurlerimizin,Lisemizde gorev yaptiklari sure icinde ogretmen ve ogrenci iliskileri ile ilgili ilginc birer anı anlatmaları.

10) Silivrspor Halk oyunlari ekibibinin,ROMAN HSLK OYUNLARİ gosterisi.

11) Silivri Lisesi mezunu olup,Silivrimizde İlçe Belediye Baskanligi yapmis ve Lisemize ,gorev yaptiklari donemde hizmetlerinden dolayi Eski belediye baskani Huseyin Turan'a ,Milli Egitim Muduru İkram Kayapınar'in,Eski belediye baskani Selami Degirmenci'ye Silivri Kaymakamının,halen belediye baskanligini surduren Ozcan Işıklar'a ,Silivrimizin İstanbul Milletvekili Tulay Kaynarca'nın SİLİVRİ LİSESİ MEZUNU OLMALARİ ve SİLİVRİ LİSESİNE HİZMETLERİNDEN DOLAYİ ; Plaket,tarihi Silivri fotografları,Silivri Yogurdu ve buket cicek takdim etmeleri.

12) Silivri Lisesi Belediye Baskanlarimizin Lisemizde ogrenci olduklari donemlerde ogrenci ogretmen iliskileriyle ilgili birer anilarini anlatmalari.

13) Silivri Yogurdu ve tulumba tatli ikrami

14) Kapanis

ve kismet olursa seneye MAYIS AYININ SON PAZAR GUNU saat 17.00 de SILIVRI LISESINDE bulusmak uzere dilekleriyle sevgi ve saygilarimi sunarim.

Yilmaz Kandemir-Tertip Komitesi Adına

Değerli mezun arkadaşlar;

1948-1949 eğitim yılında Piri Mehmet Pasa İlkokulu’nun bir sınıfında eğitime başlayan ve bir yıl sonra bugünkü Milli Eğitim Müdürlüğü’nün olduğu binaya geçerek devam eden Ortaokulumuz, Silivri Lisemizin temelini oluşturmuştur. Silivri Ortaokulu, ilk mezunlarını 1951-1952 eğitim yılında vermiştir. Silivri Lisesi, 1969-1970 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlamış ve 1971-1972 eğitim yılında ilk mezunlarını vermiştir. SILIVRI LISEMIZ ALTMIŞBIR YILLIK GEÇMIŞI ILE KÖKLÜ VE TARİHİ BİR LİSEDİR. Lisemizin 6000, ortaokulumuzun 2000 civarinda mezunu oldugu bilinmektedir. Mezunlarimizdan 3500-4000 agabeyimizin, arkadasimizin ve kardesimizin Silivri ilce sinirlari icinde ikamet ettigini tahmin etmekteyiz. Altmisbir yillik gecmise sahip Lisemizin ve Ortaokulumuzun verdigi mezunlari arasinda Milletvekilleri, belediye baskanlari, Ozel sektorde ve kamu sektorunde Genel Mudurler, Universitelerde profesor ve docentler, Ordumuzda general, albay ve astsubaylar, Ogretmenler, Avukatlar, Doktorlar, Mali Musavirler, Banka mudurleri, hakimler, savcilar, isadamlari, sanayiciler, sanatcilar, tuccarlar, esnaflar, muhendisler, mimarlar ve dis doktorlari vardir. Silivri ortaokulu ve lisesi mezunlari Türkiyemizin ve Silivrimizin ekonomik, sosyal, kulturel yonden kalkinmasinda 60 yildan bu yana kendi meslekleri ile katkilari olmustur ve olmaya devam etmektedir.

Bizce, Silivri lisesi ve ortaokulu mezunu olmak ayricaliktir. Tüm mezun arkadaslarimizi YOGURT GUNUMUZE bekliyoruz. Her donem mezunlari kendi arkadaslari ve ogretmenleriyle okul anilarini tazeleyerek, o gun guzel bir nostalji yasayacaklarini dusunuyoruz. Ayrıca, bu basin bildirisi araciligiyla, Silivri’de faaliyet gosteren basin ve basin mensuplarimizi da bu vesileyle yogurt gunumuze davet ediyoruz. Tek tek tum basin mensubu arkadaslarimiza davetiye vermek isterdik, ama zaman darligindan dolayi bu sekilde davet etmis olduk. Ben, basin mensuplarini ayrica sahsen telefonla arayarak davet edecegim.

Saygılarımla Tertip Komitesi Adına

İlk mezunlardan YILMAZ KANDEMİR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol