Silivri Facebook
banner88

YAKLAŞTI SAATLER BAŞLADI VAADLER... (İBRAHİM YÜCAL)

YAKLAŞTI SAATLER BAŞLADI VAADLER...

Silivri de bugünlerde sosyal medya üzerinden paylaşımlar hız kazandı. Özellikle hiçbir fırsatı kaçırmayan bazı siyasetçiler kendilerini göstermek adına attıkları adımların bile fotoğraflarını çekip hemen sosyal paylaşım sitelerinden paylaşıyorlar. Ben de dolaştığım yerlerde bu paylaşımların akıbeti ve istikametleri adına biraz gözlemlerimi yazayım dedim. Yazı yazma düşüncemi,  geçtiğimiz günlerde eski belediye başkanlarından birinin takım elbise sözü vermesi oluşturdu.

Özellikle bugünlerde suskunluğuyla dikkatleri çeken birkaç isim var bunlardan başı Ak Parti Silivri Belediye Başkanı aday adaylarından Avukat Emrah Maşalacı. Aktif biri olan Maşalacı genellikle gözler önünde vatandaşla iç içe görüntüsü ve samimiyeti ile dikkatleri çeken isimdi. Acaba bir haber mi geldi ki kendisini geriye çekti?

Ak Parti Silivri Belediye Başkanı aday adaylarından bayan olarak Avukat Esra Göncü dikkatleri birden üzerine çekti. Sayın Göncü’ye vatandaşlardan bir mesaj var buradan iletmek istiyorum. Vatandaş diyor ki;” Ak Partiden bir bayan aday var Avukatlık yapıyormuş galiba! Ama şu ana kadar gölgesini bile görmedik Silivri’de. Belli ki bilmediğimiz bir oy potansiyeli var ki kendisini göstermiyor!” diyorlar…

Vural Sönmez bugünlerin öne çıkan isimlerinden. Silivriliyiz.com da canlı yayına çıktığında açıkçası ne konuşacak diye merak edenler arasındaydım. Ama kendisine güveni tam belli ki… geçtiğimiz yıl bir röportajında siyasette hiçbir kademede yer almayacağını belirten Sönmez’e aday ol talimatı gelmiş. O yüzden aday olduğunu belirtti. Bakalım az bir süre kaldı merakla bekliyoruz…

Özellikle buradan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi aday adayı bir isimden bahsedeceğim Ferhat Çetin. Kendisi genç ve gelecek vaat eden bir isim olarak görülüyor. Herkes tarafından sevilen ve bir o kadar da beyefendi kişiliği ve duruşuyla da meclis üyeliğini hak eden isimlerden olduğu kulaktan kulağa söyleniyor.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Mimar Tahir Sert ise bugünlerde herkes tarafından adaylığı kesinleşmiş olarak görünen bir isimmiş gibi duruyor. Özellikle CHP Silivri Belediye Başkanı aday adayı Selami Değirmenci, açık açık her yerde söylüyor Tahir Sert aday olacak diye…

CHP Silivri İlçe Örgütünde ise Ak Partiye nazaran işler biraz daha karışık görünüyor. Hatta bazı isimler aday olursa partiden istifalar bile söz konusu olabileceği konuşulmakta. CHP’de her isim aynı dengede diyebiliriz. Örgütün aday olacak ismin açıklanmasının ardından olacak veya olası senaryolar bile planlanmış olabilir diyebiliriz. Ama Belediye Başkanı Özcan Işıkları’ın aday olması halinde ise diğer aday adaylarının hal ve tavırları ne olacak herkes gibi merak edenler arasında başı çekenlerdenim açıkçası.

Ne olursa olsun her şey Silivri’nin geleceği için olacak. Bundan şüphemiz yok ama daha şimdiden vaatler yanlış oluyor. Biz Silivriliyiz.com ailesi olarak günceliğimiz ve tarafsızlığımız ile kendimizden ve ilkelerimizden ödün vermeden aday adaylık sürecinde ve adaylık sürecinde tarafsızlığımızı koruyarak haberlerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol