Silivri Facebook
banner88

Lig Son Maçta Bitecek
İkinci yarının son haftasında başlayan yoğun puan kayıpları ile zirvede istediği yere gelemeyen Silivrispor dün rakiplerinin kendi evlerinde puan kaybettikleri bir haftada yine kendi evinde Gürpınarspor’a iki puanı hediye etti.
 
Maça izleyenler gördü. En az on tane pozisyonun olduğu bir maçta golü de buluyorsunuz fakat olmayınca olmuyor. İlk yarı da Serdar’ın kafa ile ağlara gönderdiği ---- Levent müdahale etmese oyun zaten o dakikadan sonra kopacaktı. Bunun yanı sıra Gürpınarspor kalecisi Serdar’ın kalesinde devleşmesi , son saniye de Murat’ın boş kale yerine topu az farkla yandan auta atması maçın skoruna etki eden önemli faktörlerdi.
 
Maçta resmen bir puana razı bir oyun sergileyen ve Çanakkale geçilmezi oynayan Gürpınarspor istediğini aldı . Ligin son sırasındaki Taksim’in bir üzerinde bulunan Gürpınarspor bu puanla belki de umutlarını son haftalara taşıdı ama Silivrispora da zirve yolunda önemli bir darbe vurdu.
Silivrispor gibi ikincilik mücadelesi veren Haliç yine kendi evinde küme düşme hattındaki Bağcılarspor ile 2-2 berabere kaldı. Ayrıca yine Selimiye kendi evinde Çiksalın’a mağlup oldu. Haftayı en karlı kapatan takım grubumuzda hiç kuşkusuz Tuzlaspor oldu. Kendi evinde Bayrampaşasporu 2-1 yenen Tuzlaspor  puanını 29’a yükselterek 3. sıraya yerleşti. Silivrispor ise kendi evinde berabere kalmasına karşın Selimiyesporun yenilmesi ile bir sıra üste çıkarak 27 puanla 4. sıraya yükseldi. Haliç, Tuzla, Silivri, Selimiye , İ.Bayburt, B.Trakya’nın bence ikincilik şansları devam ediyor. BU takımların kendi aralarında yapacağı maçlar ligin kaderini belirleyecek.
 
Bu grup herkesin de gördüğü gibi çok karışık. Kimin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Selimiye Silivrispor’u  yeniyor, Tuzlasporu Tuzla’da yeniyor ve kendi evinde Çıksalın’a yeniliyor. Bağcılar bir hafta önce farklı yeniliyor bir hafta sonra gidiyor Haliç deplasmanından puan çıkarıyor. 5. grupta  hiç kimsenin yeri garanti değil anlayacağınız.
 
5. grupta  önümüzdeki hafta oynanacak maçlarda çok kritik. İkinci sırada bulunan Haliç ligin çıkış yapan ve son haftalarda çok başarılı maçlar oynayan  24 puanlı B.Trakya ile oynayacak. Tuzlaspor ise ikinci yarının en flaş ekibi  İ.Bayburtspor ile İstanbul’da oynayacak. Selimiyespor’da Gürpınarspor deplasmanına gelecek. Bu maçlarda her türlü sonuca gebe. Bu yüzden Silivrispor’un da  diğer takımlar kadar ligde ikincilik şansı devam ediyor.
 
Ligin zirvesindeki Bayrampaşa haricinde kimsenin yeri garanti değil anlayacağınız. Kimin küme düşeceği kimin ilk ikiye gireceği en son maça kadar devam edecek. 5. grupta heyecan son haftada son dakikada çalınacak düdüklere kadar devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol