Silivri Facebook
banner88

Silivri'de Gol Sağanağı
 
Lige kötü bir başlangıç yaptıktan sonra son iki haftadır Murat Ceylan’ın takımın başına getirilmesi ile  toparlayan ve galibiyetler almaya başlayan Kavaklıspor , 1. Amatör Küme’de hem oynadığı oyunla hem attığı goller ile beğeni toplamaya başladı.
 
Çiftlikköysporu 4-2 ile geçen Kavaklıspor önümüzdeki haftalar için taraftarlarına umit verdi.
 
Kavaklıspor karşılaşmasından sonra sahada futbol ve gol şhow vardı. Fenerspor dördüncü karşılaşmasında B.Çekmece Mimarsınanspora gol yağdırırken oynadığı futbol ile futbolseverlerden büyük alkış aldı.
 
Yıllardır bir arada oynarmışcasına yaptıkları organize ataklar ile golleri bulan Fenerspor adeta önümüzdeki yıl süper amatör kümedeki rakiplerine gözdağı verdi. Her iki yarıda da üstün oynayan Fenerspor sahadan 7-2 lik bir skor ile ayrılarak rekora doğru koşmaya devam etti. 4 maçta 32 gol atıp sadece 4 gol yiyen Fenerspor ligde gol rekoru kırarak şampiyon olma hesapları yapmaya başladı.
 
SİLİVRİSPOR TAD VERMİYOR
Kendi evinde Orhanlı Belediyespor’u farklı yenip deplasmanda da Fatih Hilalsporu deviren Sİlivrispor cumartesi günü kendi evinde oynadığı ilk ciddi karşılaşmada sahadan istediği skor ile ayrılamadı.
 
Daha maçın ilk dakikalarında şok bir golle mağlup duruma düşen Sİlivrispor bir önceki haftanın yıldızı Metin’in harika füzesi ile beraberliği yakaladı. Maç boyunca organize olmakta zorlanan Silivrispor güçlü rakibi karşısında özellikle ilk yarı pek bir varlık gösteremedi.
 
Silivrispor 2-1 yenik duruma düştüğü ilk yarıda yine beraberlik golüne Saruhan’ın 35 metre civarından attığı harika gol ile ulaştı.
 
İkinci yarıda da Silivrispor özellikle maçın son 20 dakikasında rakibi karşısında şuursuz bir baskı kurmasına karşın istediği üç puanı getirecek golü bulamadı ve  kendi evinde 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı.
 
Silivrispor defansı ve orta alanı da bu maçta sınıfta kaldı.
Şampiyonluğa oynayan bir takımın defansı ve kalecisinin bu kadar basit hatalar yapmaması gerekir. Orta alanda da Silivrispor bir türlü istediği verimi yakalayamadı. İyi kanat oyuncuları olmasına karşın orta alandan kanatlara yeteri kadar top gitmeyince Silivrispor bu silahlarını yeterince kullanamıyor. Oysa Metin ve Oğuz hareketli olduğu kadar çok seri oyuncular. Orta alandan kanatlara veya rakip defansın arasına atılacak toplar ile bu iki oyuncu çok rahat bir şekilde pozisyona sokulabilir.
 
Bu maçta da çok net görüldü ki Silivrisporun orta alanında bir 10 numarası yok. Ayrıca forvette de bir santrafor ihtiyacı var. Bilgin’in sakat olması bu maçta Sİlivrispor için büyük bir handikaptı fakat oyuna girdikten sonra gayretli olan Deniz’in yaptığı bir iki hata sonrası Kadir Hoca’nın verdiği tepkiler hiç yakışık almadı.
 
Kurtarıcı olarak alınan Ulaş’ın bırakın Silivrisporu kurtarması, bu hali ile o 18 de olması bile ayıp. Takımda bazı isimlerin dayıları olduğu çok açık ortadayken maalesef bazı isimlerde ezilmeye devam ediyor.
 
Silivrispor şimdi iki kritik maça çıkacak. Birincisi lider Ayazağaspor ile deplasmanda oynayacağı bu haftaki karşılaşma , ikincisi ise daha sonra kendi evinde oynayacağı Esenlerspor müsabakası.
 
Silivrispor ilk ciddi rakibi ile oynadığı karşılaşmada istediğini alamadı. Eğer Ayazağspor ve Esenlerspor karşılaşmalarında istediği sonuçları alırsa ne ala, yoksa Sİlivrisporun bu maçlarda alacağı aksi sonuçlar bu takımı şampiyonluk iddiasından uzaklaştırır. Lig çok erken belki ama bu arada atı alanda Üsküdar’ı geçebilir.
 
SEYİRCİYE YAZIK OLDU
Silivrisporu desteklemek için tirübünleri dolduran taraftarlar maalesef umduklarını bulamadılar. Fakat buna rağmen atılan şık goller ile teselli buldular. Sİlivrispor taraftarı takımına inanılmaz derecede destek verdi. Önümüzdeki haftaki karşılaşmada da takımın bu taraftara daha çok ihtiyacı olacak. Zorlu maçta Sİlivrispor taraftarları yine takımlarını yalnız bırakmayacaklardır buna inanıyorum.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol