Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Bu Gruptan Çıkar
Önce Yıldıztabyaspor ile deplasmanda berabere kalıp iki puanı bıraktı. Daha sonra ilk yarıda Tuzla’da 1-0 yendiği rakibi Tuzlaspora kendi evinde 5 gol yiyerek  üç puanı ikram etti daha sonra da lider Bayrampaşaspora deplasmanda 1-0 yenilerek son  dört haftada tam 8 gol yiyerek 11 puan kaybetti.
 
Bu süreçte takım içinde yaşanan bazı olumsuzluklarda takımının güveninin kaybolmasına neden oldu. Takımda lider pozisyonda olan bazı isimlerin yaptığı hatalar yüzünden uzayıp giden sıkıntılı süreç Silivrisporun Bayrampaşaspor karşısın da oynadığı futbol ve ardından kendi evinde aldığı İ. Bayburtspor galibiyeti ile sona erdi.
Sanırım iki haftadır yaşanan süreçte herkes üzerine düşen dersleri almıştır. Sİlivrispor hiç kimsenin babasının malı olmadığı gibi, hiç kimsenin de oyuncağı değildir. Silivrispor bir kurumdur ve kurumun üzerinde hiç kimse olamaz. Ve bu kurum genel kurulun verdiği yetki ile yönetim kurulu tarafından idare edilir. Yönetim kurulu hesabını ona yetkiyi veren en büyük güç olan genel kurulda kulüp üyelerine verir.
Sıkıntılı geçen iki haftalık süreçte biz bazı kardeşlerimize , arkadaşlarımıza bunu anlatmaya çalıştık. Hiçbir takımda hiç kimse vazgeçilmez değildir. Herkesin yeri mutlaka ve mutlaka dolar. Bunu da iki haftadır hepimiz yaşayarak görüyoruz.
Şimdi olanlar oldu geçenler geçti. Dediğim gibi umarım herkes kendine yaşananlardan alınacak olan dersleri almıştır. Sabır eden, kurallara uyan, gerekli çalışmaları yapan, ayakları yere basan ve formayı hak eden herkes takımda  ihtiyaç duyulduğunda  yerini alacaktır. Bu takımda bulunan oyuncularımızın hepsi önemli ve değerli oyunculardır. Öyle olmasalardı zaten Silivrispor forması giymezlerdi.
Silivrispor bu galibiyet ile ilk ikiye girme şansını önemli ölçüde arttırmıştır. İkinci sırada yer alan Selimiye ve Haliç’in bizden sadece ve sadece 1 puan önde olması hiç önemli değil . Çünkü bu iki takım ile maçlarımız kendi evimizde. Bu maçları 1-0 bile kazanmamız bizim için çok önemli bir avantaj olacak. Silivrispor dediğim gibi sadece şu anda avantajını puan olarak kaybetmiştir. Fakat grubunda fikstür avantajı yine Silivrisporundur. Bundan sonra oynayacağımız 7 maçın 4 tanesini kendi evimiz de ve bunların iki tanesinin de son iki maç olması bizim için çok büyük bir nimettir. Seyircimizin desteği ile de buna ulaşmamız hiçte zor değil. Hedef şimdi kalan 7 maçın tamamını kazanarak bu gruptan en azından 2. olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmak olmalıdır.
Silivrispor takımı olarak baştan beri söylediğim gibi bu grupta yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Yeter ki önce futbolcu kardeşlerimiz buna inansın. Hepsi birbirinden kaliteli oyunculardan kurulu takımımızın son haftalarda bir seri yakalayarak hedefe ulaşacağına inancım tam. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol