Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİSPOR'DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Açılışın ilk ayağı olan Atatürk Heykeline çelenk koyulması ve ardından yapılan saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte Silivrispor 2009-2010 sezonuna merhaba demiş oldu. Yeni sezonun Silivrisporumuza ve tüm takımlarımıza başarılar getirmesini diliyorum. 
Silivri Stadı’nda ki törende dikkat çeken unsurların başında hiç kuşkusuz protokolde başta Silivri Kaymakamı A. Mesut Demirkol , Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Emniyet Müdürü Tahsin Fidan olmak üzere Ak Parti ve CHP İlçe Başkanları yanı sıra belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri de yerlerini aldılar. Protokolde Kulüp Başkanlarından sadece Alipaşaspor Kulüp Başkanı Yadigar Ural’ın bulunması dikkat çekiciydi.
Silivrisporun vefakar taraftarı yine açılışta takımını yalnız bırakmadı. Silivrisporun genç yönetimi de tam kadro ile Silivri Stadı’nda ki yerini almıştı. Sanırım birkaç davet edilmesi gereken isim açılışa davet edilmediği için protokolde yoktu. Birkaç olumsuzluğa rağmen Silivrisporun 2009- 2010 sezon açılışı görkemli oldu.
Silivrispor hazırlık maçında İstanbul Süper Amatör Küme Takımları’ndan Haliçspor ile karşılaştı. İlk yarısını izlediğim maçta Silivrispor bana ve birlikte maç izlediğim arkadaşlarıma zevk vermedi. İkinci yarı daha canlı bir Silivrispor ortaya çıkınca hem izleyenler zevk aldı hem de Sİlivrispor hazırlık karşılaşmasını 2-1 kazandı. Fakat diğer hazırlık karşılaşmalarına nazaran olumlu yönde mesafe aldığını söyleyebilirim size. İnşallah Silivrispor hafta sonu oynanacak olan karışlaşmalara kadar daha iyi konuma gelir ve lige çok iyi bir başlangıç yapar.
SİLİVRİSPORUN BASIN TOPLANTISINDAN İNCİLER
Silivrispor yönetimi bir yandan iyi şeylere imza atarken diğer yandan da  bazı yöneticiler şaşırtmaya devam ediyor. Silivrispor Başkanı Serdar Teker, İkinci Başkanı Mustafa Saral ve Muhasip Üyesi Mutlu Memiş geçtiğimiz hafta içerisinde bir basın toplantısı yaptı. Toplantıda Silivrispor geçmiş yönetimlerinin alt yapıya gerekli önemi vermediğine değinen Serdar Teker alt yapının yeterli olmadığından bahsederken Kulüp Saymanı Mutlu Memiş kampa Silivrispor alt yapısından 8 oyuncu ile gittikleri için Silivrispor yönetimini övüyor.  Diğer yandan Silivrispor Kulüp Başkanı Serdar Teker Silivrispor Mini minikleri şampiyon yaptıklarından bahsediyor fakat şampiyon olan takımın Silivrisporun daha önceki yönetimleri tarafından oluşturulduğunu unutuyor (kendileri henüz sezonu yeni açtıkları için şampiyon olan takım geçtiğimiz yıllarda kurulan ve çalışan bir takım ). Sezonu yeni açan bir yönetim nasıl oluyor da sezon açmadan takımı şampiyon yapıyor?
Peki Silivrisporun alt yapısı yetersizse nasıl oluyor da 500 den fazla amatör spor kulübünün bulunduğu İstanbul’da Akademik Lig’e katılacak olan 10 amatör takım arasında Silivrispor bulunuyor?
Silivrisporun hangi yönetimi taraftarı ile barışık değil di ? Siz 3 ay içerisin de ne yaptınız da taraftar ile barıştınız? (Silivrispor taraftarların geçtiğimiz yıllardaki tribün görüntüleri elimiz de isterseniz gelip bakabilirsiniz )
Silivrispor Kulüp Muhasibi Mutlu Memiş Silivrisporun tarihinin en büyük borç yükü ile karşı karşıya oldukları söylerken bu borçların ne zamandan tahakkuk ettiğini, nereden kaynaklandığını niçin söylemiyor? Silivrispor Kulüp binasının 30 milyarlık borcundan bahsederken bu borçların hangi dönemlere ait olduğunu niçin söylemiyor? Silivrisporun geliri ve Stadı olmadığından bahseden arkadaşımız bir dakika sonra da  “gelirlerimizi iki kat arttırdık “ diyor.
Silivrispor basın toplantısı ile ilgili çelişkilere Çarşamba günümdeki yazımda değineceğim. Özellikle Sayın Mustafa Saral’a söylenecek birkaç sözüm olacak. Şimdilik kalın sağlıcakla.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol