Silivri Facebook
banner88

Yine olmadı
Silivrisporun  içeride bu hataları yapmalarının tek nedeni hiç kuşkusuz oyuncuların kendilerine olan aşırı güveni. Yoksa içeride oynanan maçlardaki yapılan defans hatalarının hiç birini 2. amatör kümede oynayan oyuncular bile yapmaz.
 
Gerçi Çıksalınspor karşılaşmasında Silivrisporun yediği gol çok açık ofsayttı. Buna ragmen geriden gelip topa sahip olan Levent'in o hatayı orada yapmaması gerekiyordu. Aynı Levent maçın 45. dakikasında da akıl almaz bir golü çizgi üzerinden çıkararak hatasını telafi etti.
Silivrispor Çıksalınspor karşısında Bayrampaşaspor maçındaki görüntüsünde degildi. Golü erken yemesine karşın oyunda üstünlüğü ele geçirip rakibe yüklenmesini bildi.
 
Eğer karşılaşmanın 2. yarısının başında hakem Silivrispor un penaltısını verseydi  sonuç çok daha farklı olurdu.
 
Hakemler hakkında konuşmak hoş degil ama oyuna hakemler bu kadar etki ediyorsa tabiî ki konuşulacaklardır. Silivrisporun yediği gol bariz ofsayttı. İkinci yarının başında bir penaltısı verilmedi. Eh daha ne olsun diyeceksiniz. Aynen öyle Silivrisporun 3 puanı bağıra bağıra gitti. Buna rağmen Silivrispor bu takımı yenmelidi.
 
Takımda gol atma sorunu var. Atay oyuna girer girmez pozisyon buldu ama degerlendiremedi. Golü attığı pozisyonda da zoru başardı. Bu takımda Murat'ın ve Volkan'ın bir an önce patlama yapması gerek. Uyum sorunu yaşayan bu iki oyuncunun önümüzdeki haftaya girmesi ile durum çok daha rahat olur. Şimdi Silivrisporun önünde 4 kritik maç  var . Dört maçta Silivrisporun 12 puan alması takımı önemli ölçüde  rahatlatacaktır. Silivrisporunda bunu yapacak gücü fazlası ile var. Yeter ki iyi motive olsunlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol