Silivri Facebook
banner88

Mümkünse Silivri için hiçbir şey yapmasın...

Meğer insanlar ne kadar intikam hisleriyle dolmuş, ne büyük ayırımcılık yaşanıyormuş.

Hele bir tanesi var ki, okurken inanamadım; “Yeni Belediye Başkanımız mümkünse Silivri için hiçbir şey yapmasın” diyebiliyor.

Ben sade bir vatandaş olarak, şimdiye kadar Silivri’ye yaptığı hizmetlerden dolayı Sn. Hüseyin Turan’a teşekkürü borç bilirim.

Ancak seçimi kazanan Sn. Özcan Işıklar’ın başarılı olup olamayacağının da şimdiden tartışılmasını doğru bulmam.

Artık biraz sakinleşip, yeni Başkana biraz zaman tanıyıp, gerekirse sonra eleştirmek, AKP karşıtlığından dolayı da eski Başkana bu kadar yüklenmeyip, yapılan hizmetleri de görmezden gelmeyip teşekkür edip, kendisine başarı dilemek gerektiğini düşünüyorum.

Büyükşehir Belediyesinin yardımları olup olmayacağını hep beraber göreceğiz ancak seçim arenalarında yapılan “AKP’ye oy vermezseniz hizmet alamazsınız” tehdidinin ters teptiğini, AKP net olarak görmüştür ve eğer gerçekten önemli olan “hizmet için varız” düşüncesi ise Silivri’ye hizmet devam edecektir.

Yok intikam duyguları ağır basıp yeni yerel yönetim kösteklenecekse, işte o zaman yeni Başkana ciddi iş düşüyor.

Ancak; AKP döneminde kısa bir süre Kent Konseyi’nde tanıştığım, çalışma ve projelerini gözlemlediğim, son derece deneyimli, birikimli, bilgili CHP meclis üyeleri var, en azından çeşitli proje üretimleri ile AB fonlarından faydalanabilecek kapasitedeler.

Sonra hep belirttiğim gibi; bir Mustafa Sarıgül, bir Selami Öztürk, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve daha ismini saymadıklarım, iktidar partisinden olmamalarına rağmen, bulundukları yerlerde büyük başarılara imza atıp, büyük hizmetler verebildiler. Dolayısıyla Sn. Özcan Işıklar’ın da başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Biraz bekleyelim ve hep birlikte görelim.

Şu an Türkiye yine olağanüstü günler geçiriyor;

ABD Başkanı Sn. Obama’nın ziyareti; Medeniyetler ittifakı toplantısı, karizması çizilen Sayın Başbakanımızın NATO fiyaskosu, ABD’nin casuslarının kaynadığı anda bile Yeşilköy’de inanılmaz bir yangının çıkması, Gazi’deki bir avuç çocuğu zaptedemeyen güvenlik güçlerinin BJK taraftarına inanılmaz güç gösterisi… daha ne diyeyim.

Ülkemizi ciddi anlamda zor günler bekliyor, kısır çekişmelerle gereksiz gündemlerle biri birimizi yormayalım, en çok birliğe ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz.

Hoşça kalın, sevgiyle kalın…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol