Silivri Facebook
banner88

CHP'de üçlü ittifak

Hepsi ayrı telden

Dün CHP belediye başkan aday adayı Yavuz Çengel Silivri’ye ilk irtibat bürosunu kazandırarak bir açılış gerçekleştirdi. Şimdiden hayırlısı olsun. Ayrıca bütün aday adaylarına gösterdiği jestle de büyük puan topladı. Aday kim olacak belli değil ama şimdiden bu irtibat bürosunun Çengel’in de deyimiyle kim aday olursa olsun emrinde olacağı güzel.
Açılışta aday adaylarından Selami Değirmenci ve Özcan Işıklar’da hazır bulundu. Fakat sürekli olarak birlik ve beraberlikten bahseden CHP gene birbirinden kopuktu.
Açılış gerçekleşirken bir gurup aday adayının belde ve köylerde geç kalmış bayram ziyaretleri kulaktan kulağa fısıldaşmalara da ortam hazırladı. Açıkçası bende yadırgadım. Açılışta diğer aday adaylarının da bulunması gerektiği kanaatindeyim. Fakat o sıralarda diğer adaylardan Yılmaz Kandemir, Ertuğrul Yavuzcan ve Şerif Sezen köy ve beldelerdeki vatandaşlarla bayram telaşı içerisinde oldukları için sanırım açılışa gelmeyi unuttular. Saatlerin çakışması ya da önceden planlanması sorun edilemez. Birbirleri arasında artık ayyuka çıkmış dedikodulara bir son vermek için bu açılış bir bahane olabilirdi. Hepsi birlikte kurdelelerini kesip ziyaretlerine de beraber gitseler daha iyi olmaz mıydı? Yine küçük bir sebepten dolayı CHP yi eleştirdiğimi düşünenler olabilir. Bence bu eleştirmek için gerçekten büyük ve önemli bir sebep. Deyim yerindeyse yine ayrı telden çalıyorlar. Sayın Abdullah Yıldırım sabaha kadar “Birlikteyiz, beraberiz, eşit mesafedeyiz” diye dursun, hepsi gene bildiğini okuyor. Böylede olacak. Sanırım aday adaylığı sürecinde hiçbirini tam kadro aynı karede göremeyeceğiz. Zaten aday belli olduktan sonra çil yavrusu gibi herkes bir yere kaçışacak. Aldığım bir duyuma göre bir aday adayı çoktan tatil planını yapmış. Aday olmaması halinde uzun süreli bir tatile çıkmayı ve Silivri’den uzaklaşmayı düşünüyormuş. Ağır gelir tabi. O da kendisine çok güvenenlerden ama her ihtimale karşı tatil planınıda cepte tutuyor. Şimdilik ismi bende kalsın. Gittiğinde kimmiş anlarsınız.
Keşke dosta düşmana karşı hep birlikte bir açılış yapıp, ziyaretlerini gerçekleştirselerdi de makbule geçseydi.
Söyleyince söyledi oluyor. Sizde millete laf vermeyin ne diyeyim.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol