Silivri Facebook
banner88

Işıklar mazbatayı teslim aldı!

Silivri’nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Özcan Işıklar, dün Silivri İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatayı teslim aldı. İlçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte mazbatayı teslim almaya gelen Işıklar’a mazbatayı, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süleyman Savut teslim etti. Savut mazbatayı teslim alan Işıklar’a “Silivri de demokrasi çok hâkim inşallah bundan sonra Silivri için hayırlısı olur” dedi.

Savut: “Sorunsuz bir seçim oldu”

Silivri halkına teşekkür ettiğini dile getiren İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süleyman Savut şunları söyledi; “Ben bu kadar Silivri’nin güzel seçim atmosferi oluşturacağını düşünmedim. Ben uzun zamandır seçimlerde bulunuyorum Türkiye’nin çok yerinde bulundum ama Silivri’nin bu kadar gelişmiş bir yer olduğunu açıkçası düşünmedim. Ufak tefek insanlar arasında ağız tartışması oldu ama fazlası olmadı. Açıkçası ben Silivri’de olsun beldelerde olsun Siyasi partilerde olsun ben bu kadar sorunsuz geçeceğini tahmin etmedim Silivri parti bazında halk olarak çok bilinçli bir toplum ben bu yüzden de Silivri halkına çok teşekkür ediyorum.”

Işıklar: “Silivri’de ekonomik ve sosyal yönden artmalar olacak”

Silivri’de sosyal ve ekonomik yönden canlanma olacağını dile getiren Işıklar, bu seçimde partiler arasında yardımlaşma olduğunu söyleyerek “Geçen seçimlerde kale park civarında MHP’li gençler bayrak asacaklardı, yalnız merdivenleri olmadığı için asamıyorlardı. Bizim partidekilerde onlara yardım etti birisi bayrak astı biri merdiveni tuttu ve bunun bizde fotoğrafı da var Silivri’de bu şekilde fotoğraflar görebilirsiniz. İnşallah bundan sonrada Silivri de bilinçlendirme konusunda artmalarda olacak. Özellikle Silivri’de ekonomik ve sosyal yönden artmalar olacak” dedi.
Daha önce görev yaptıkları dönemde kent meclisi oluşturduklarını ifade eden Işıklar son olarak şunları söyledi; “Daha önce bizim bir kent meclisimiz vardı. Şimdi biz o meclisi tekrar kurmayı istiyoruz. Silivri’ de belediye başkanı’nın, hâkiminin, emniyet müdürünün gibi kişilerin orda oy kullanmaları için bir yer vardı şimdi o yeri tekrar yapmak istiyoruz o modeli uygulamak istiyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol