Silivri Facebook
banner88

Şak şak Yıldız

Tabi Yıldız’ın bu denli hayal kurmasına neden olan etkenleri de merak etmiyor değilim. Yıldız kimdir? Bu güne kadar CHP’ye kaç defa ayak basmıştır? CHP’ye ne katkısı ya da bugüne kadar ne çalışması olmuştur ki, kendisini başkan yardımcılığı sıfatına layık görmektedir? Ya da layık görülmektedir?
Farklı bir iddiaya göre de Murat Yıldız, geçtiğimiz günlerde Yılmaz Kandemir’in Özcan Işıklar’ı desteklediğini açıkladığı toplantıya (toplantı sonunda Murat Yıldız’a ilçe başkanı Abdullah Yıldırım tarafından parti rozeti takıldı) bir ordu dolusu paralı şak şakçı getirmiş. Hani şu kadın programlarında olanlardan..Yine bir farklı bir iddiaya göre şak şakçılar Çerkezköy’den gelmiş ve her şak şak başına para almış. Hatta aldıkları paranın yetersiz geldiğini söyleyerek birde ‘Biz bunun için mi kalkıp nerelerden geldik, geldiğimize değmedi’ diye patlatıvermişler lafı.. Bana düşmez tabi ama bu partide yıllarca çalışmış emeği geçmiş birçok insan dururken, zembille gelen Murat Yıldız başkan yardımcısı olursa vay CHP’nin haline…

Seçmenin kafası karışık, CHP karmakarışık

Şu CHP’nin adayı kesinleşse de hepimiz rahatlasak diyorduk ama beklediğimiz gibi olmadı. İşler karıştı da karıştı… Sadece biz karışmadık tabi seçmenin de kafası karıştı… CHP aday adaylarından Yavuz Çengel bir basın açıklaması düzenleyerek Özcan Işıklar’a destek vereceğini açıkladı. Çengel çok kızgın ve kırkındı. Bu kadar zaman aday adayı olarak dolaşacaksın, beldeleri köyleri ziyaret edip kendini anlatacaksın, üstüne üstlük parti için bir de seçim bürosu açacaksın ama senin ilçe başkanın, senin aday adaylığına müracaat dosyanı il’e göndermeyecek! Demokrasi bunun neresinde? Çengel, ilçe başkanı Yıldırım’la aynı fotoğraf karesinde bile yer almak istemediğini belirtti. Partiye gelerek Işıklar’a destek verdiğini açıklayan Çengel’in öfkeli bakışları ve konuşma yaparken Yıldırım’la koruduğu mesafede yaşanan durumu gözler önüne serdi. Aslında Yılmaz Kandemir de dosya mağdurlarından biri ama Kandemir, gözyaşları içinde Işıklar’ı desteklediğini açıkladı. Belediye başkanlığı düşünen Kandemir, şimdi eş başkanlığı düşünüyor.. Haydi hayırlısı…

Işıklar ‘ağabeyinden’ destek istedi!

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı olan Özcan Işıklar, 15 yıl başkan yardımcılığını yaptığı ve ‘ağabeyim olarak onu da kucaklamak istiyorum’ dediği Selami Değirmenci’yi ofisinde ziyaret etmiş. Daha önce medya aracılığıyla partiye davet ettiği Değirmenci’ye Işıklar bizzat kendi giderek, destek istemiş. Ben kuşlarımın yalancısıyım ama Değirmenci’nin Işıklar’ın çağrısına uyup ilçe başkanı ile birlikte çalışmalara katılacağını düşünmüyorum.. Başka bir partiye geçme gibi bir durumun söz konusu olacağını da sanmıyorum.. Gelişmeleri zamanla hep birlikte göreceğiz, bende merakla bekliyorum.

Atı alan Üsküdar’ı geçti mi?

Selami Değirmenci’nin aday gösterilmemesi CHP’nin dengelerini hangi ölçüde değiştirdi? Özcan Işıklar kendini seçmene anlatabilecek mi? Yavuz Çengel ve ekibi tüm yaşananlara rağmen Işıklar’ı destekleyecek mi? CHP içinde ki sorunlarla uğraşırken, atı alan Hüseyin Turan Üsküdar’ı geçti mi? Bunu 30 Mart sabahı hep birlikte göreceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol