Silivri Facebook
banner88

AK Parti gücüne güç katıyor!

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, Silivri Birlik otobüsçülerinden Latif Yılmaz önderliğindeki grubun da desteğini aldı. Toplumun farklı kesimlerinin desteği ile gücüne güç katan, morali yükselen Başkan Turan, Selami Değirmenci’ye yakınlığı ile bilinen “Biz daha önce CHP’ye destek veriyorduk” diyen ekibe “Aramıza hoş geldiniz” dedi.

Turan: “Biz engel olmasaydık Silivri’ye 15- 20 adet İETT otobüsü geliyordu”

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, otobüsçülere rozet taktığı törende yaptığı konuşmada, “Daha iyi bir Silivri olması, iş ve istihdam yönünden çok daha iyi bir gidiş olması için gece gündüz çalışıyoruz. Bu seçim ayları olduğu zaman atım ayları da oluyor. Dolu boş atıyorlar. Şimdi gelirken gördüm. “Silikon vadisi falan kuracağız.” diyorlar. Bunu kuracak olan hükümet. Hükümetten başkası kuramaz. Bu yalanlara bakıyorum da insanlar hiç sıkılmadan istedikleri yalanı atıyorlar. İş vereceğiz, silikon vadisi falan. Bu şunu gösteriyor. “Biz nasıl olsa seçimi alamıyoruz. Atabildiğimiz kadar yalan atalım. Bunu söyleyelim.” diyorlar. 
İnsanlar neden siyasetçiye güvenmiyor. Bu bir göstergedir. Önce bizim ayaklarımızı yere basıp Silivri için önce yapılacak işlerin sözünü vermemiz gerekir. Eğer biz Silivri’nin geleceğinin altyapısının, üst yapısının ve ticaret noktasında biz Silivri’nin önünü açmazsak ilk etkilenecek grup bizim esnafımız, otobüsçü esnafımız, taşımacılık ile ilgili uğraşan insanlar orta ölçekli büyük ölçekli esnafımız ilk başta etkilenecek olan esnafımız. Biz düzenli ve kontrollü bir şekilde büyütmenin olayına gidiyoruz. Silivri gelecekte İstanbul’un ticaret ve ekonominin başkenti olacak. Bizim ile birlikte olacak. Merkezi hükümetin ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteklemediği hiçbir iş olmaz artık bundan sonra.

Bakın taksicilerin problemi vardı. 20–30 yıldır Silivri’den çıkan taksici İstanbul’a gittiği zaman bağlanıyordu. İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanımız ve UKOME ile görüşerek bu kararı çıkarttırdık ve çözdük. Hatta ruhsatlarına da işlettirdik.
Otobüsçüler ile ilgili sizin ile ilgili aldığımız karar çok önemli. Bunu samimiyet ile söylüyorum. Hüseyin Turan kardeşiniz olmasaydı bugün Silivri’ye 15–20 adet İETT otobüsü geliyordu. Bunun için ne kadar uğraştığımı bir tek ben biliyorum. Kadir başkanımızın tanıttığı o LCD ekran otobüsler Tuzla, Silivri ve Şile istikametine konulacaktı. Engelledik. Bunu sizin için yaptık. Bizim esnafımız Silivri’de oturan esnafımız onlar kazansın ki yatırımını Silivri’ye aktarsın. Öteki türlü konulacak olanlar gelip buradan parayı alacak ve İstanbul’a gidecek ve başka yerlere gidecek. Ama siz para kazanasınız diye ya Silivri de dükkân alacaksınız ya da buraya yatırım yapacaksınız.  
Ama gözleri ve gönülleri kör olanlar, kalpleri kapalı olanlar bilinçli bir şekilde kalplerini ve gözlerini kapatıyorlar görmemek için. Başka şeyler söylüyorlar.
Biz temiz siyaset yapacağız, dürüst siyaset yapacağız, halkımıza karşı söz verdiğimiz işleri yapacağız.
İyi ki AK Parti’ye geldiniz. İyi ki bu yuvaya, kendi evinize geldiniz. Bu partiye zerre kadar da olsa emeği geçen burada unutulmaz. Takdir edilir. Başımızın üstünde her zaman yeriniz olur. Bizim için bu ülkede yaşayan 71 milyon insanımı bizim için kardeşimizdir. Silivri’de yaşayan Edirneli, Vanlı, Karslı, Kırklarelili de bizim için aynıdır. Birinci sınıf vatandaştır.
Silivri’miz gelecek yıllarda çok daha iyi noktalarda olacak. Sizlerle birlikte yapacağız. Bunu sizlere söz olarak veriyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol