Silivri Facebook
banner88

AK Parti Kadıköy'de coştu!

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Kadıköy’e konuk oldu. Köy girişinde meşaleler ile karşılanan AK Parti otobüsüne gençler yürüyerek eşlik etti. Ayaza rağmen sıcak ilgiyle karşılanan Başkan Turan ve ekip arkadaşları, yoğun katılım nedeniyle seçim otobüsü üzerinden halka seslendi.

EMİR: CHP’NİN SÖZ VERDİ Mİ YAPAN, BAŞLADI MI TAMAMLAYAN BAŞKANLARI YOK

Kadıköy halkına ilk seslenen AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Sezgin Emir, “29 Mart seçimlerinde CHP’li adaylar çok şansız. Çünkü onların söz verdi mi yapan, başladı mı tamamlayan başkanları yok. Benim başkanımın sözü namustur. Kadıköy’ün de sözü namustur. Kadıköy der ki, “Başkanım eğer buraya ilk öğretimokulu yapıldıysa benim Kadıköy’üm de kale gibi sizin yanınızdadır.” Benim Kadıköy’üm der ki, “Başkanım düğün salonu şenlik yeri ise cemiyet yeri ise, eğlence yeri ise seçim akşamı Kadıköy meydanında eğlence günüdür.”
Benim Kadıköy’üm sağlık ocağında sağlık sorunlarına artık çözüm buluyorsa şifa yeri ise, şefkat yeri ise artık Hüseyin Turan ile Kadıköy çözüm yeridir, çözüm yeridir, çözüm yeridir.
Ama benim Kadıköy’üm der ki nasıl Ortaköy- Kadıköy yolu nasıl sorunsuzsa nasıl doğru ise benim Hüseyin Başkanım ve ak kadrolarda öyle doğrudur. 
Gururla söylüyorum Ortaköy’ün evladıyım gurur duyuyorum, yine gurur ile söylüyorum Kadıköy’ün evladıyım gurur duyuyorum. Ama dün akşam buraya gelenler, Kadıköy’ün sorununu bilmeyenler, Kadıköy’ün içinde olmayanlar, Kadıköy’ün tarımında olmayanlara oyumuz yok. Alamazlar. Çünkü Kadıköy’ün sözü birdir, duruşu birdir, seçim akşamı Kadıköy’ün adı, Kadıköy Meydanı AK Parti’dir. Bizim başkanımızın sözü de sözdür. Gençlik kollarımız ile, kadın kollarımız ile, yönetim kollarımızla halkımız ile ev ziyaretlerinde ne konuştuysak, spor kulüplerimiz ile ne konuştuysak, kahvede ne konuştuysak, okul aile birliği ile ne konuştuysak, güzel Kadıköy esnafı ile ne konuştuksak o geçerlidir, o yapılacaktır.” dedi.

KARAKAŞ: KİMİN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLMEZSE O MAZBATAYI ALMASIN!

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Metin Karakaş, Kadıköy halkının coşkusunu arttırdı. Kendine has üslubu ile konuşan Karakaş, ince göndermelerle rakiplerine şu mesajı verdi: “Bu ses Baykal’ı Ankara’dan korkutuyor, Kılıçdaroğlu’nu İstanbul’dan korkutuyor, bu ses Özcan Işıklar’ı Silivri’de yerinden oynatıyor.
Artık sosyal demokratlar şöyle konuşuyor. Biz oyumuzu AK Parti’ye vereceğiz. Çünkü sosyal demokratlığı beceremediniz. AK Parti’yi iktidara getireceğiz, Baykal’ı da sandığa gömeceğiz.
Bundan altı ay önce Ankara’dan bir sipariş vardı. Koltuk altına dosyalar verildi ve İstanbul’a belediye başkan adayı yapılmak için gönderildi. Fakat Kılıçdaroğlu bir geldi İstanbul’a şaşırdı. Pendik’e gitti “Tuzla tersanesi” dedi,  Kağıthane’ye Kağıttepe dedi, Gültepe ilçesi dedi ve geçen Silivri’ye geldiğinde “Ben Tekirdağ’a mı geldim?” dedi.
O sözüm ona dürüstlük abidesi. Neler yapmış biliyor musunuz? SSK Genel Müdürü iken SSK zarar etmeye başladı. Üniversitede okuyan çocuğunu sigortalı göstermiş, altı aylık torununu da sigortalı göstermiş. Emekçi bebek, emekçi bebek!
Bir de onun farklı bir versiyonu var. O da Çorlu’dan sipariş üzerine geldi. Nasıl Silivri’de suyu birilerine peşkeş çekmek için çalıştıysa İstanbul’da, Çorlu’da ve Edirne’de aynı şekilde Sayın Işıklar hazırlandı. Bir geldi ki Silivri’ye şaşırdı. Mobilya binasındaki belediye binasının yerinde kocaman bir belediye binası, adliye binası, devlet hastanesi, altyapı,üstyapı, çocuk parkları, yollar yapılmış, Silivri değişmiş. Kılıçdaroğlu soruyor, “Özcan bunlar ne zaman yapıldı.?” diyor. Özcan da, “Vallahi ben bilmiyorum, ben Çorlu’daydım” diyor.
Sen nerde doğdun, Fatih Mahallesi’nde? Gel mahallene bakalım belki bir çivi çakmışsındır? 5 yıl başkan yardımcılığı yaptın, 5 yıl meclis üyeliği yaptın: Etti mi sana 10 yıl. 10 tane taşı üst üste koysan bir tepe olurdu. Bir çivi olsa ceketini asarsın. Gidiyor ki Fatih Mahallesi’nde hiçbir şey yok. Fatih Mahallesi’nde Kale Park’ı kim yaptı? AK Parti, Hüseyin Turan yaptı.
Birde onun yandaşı var. 4-5 defa oldu. Silivri onu sandığa gömdü. Şimdi de birinci sıra Meclis üyesi. Geçen belki burada da konuşmuştur, “AK Parti telaş yapmaya başladı.” diyor. Yapmaya ya! Erkeksen gel ikimiz de notere gidelim, taahhütname verelim. İlçe Seçim Kurulu’na gidelim. Diyelim ki kimin belediye başkanı seçilmezse o mazbatayı almayacak. Bunun için var mısın?
Ben Hüseyin Turan’a güveniyorum, ben Silivri’ye güveniyorum, ben ekibime güveniyorum. Ben Kadıköy’e güveniyorum. Ben Silivri’ye güveniyorum, var mısın? 
İki gün oldu daha bir ses yok. Diyor ki, “Turan benden korksun, meclise geliyorum.” Hani sen kazanacaktın. Hüseyin Turan senden niye korksun ki? Sen değil senin ağa baban gelse de bizi korkutamaz.”

TURAN: KADIKÖY’ÜN PROBLEMLERİNİ ÇÖZECEĞİZ

Alkışlar arasında mikrofona gelen Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, son bir ayda Kadıköy-Ortaköy yolunu asfaltlattırdıklarını, düğün salonunun eksiklerini giderdiklerini hatırlattı. Turan, “Kurban Bayramı’nda Ortaköy’den Kadıköy’e geldik. Gelirken otobüsümüz devrilme tehlikesi geçirdi. Ama şimdi Londra asfaltı gibi yolda geldik. Kadıköy daha önce belediyeye bağlı değil miydi? Hangi belediyeye bağlıydı? Ortaköy’e. Değerli hemşerilerim biz söz verdik, yaptık. Kim yaptı, AK Partili belediye. Geldiğimiz zaman Düğün Salonu kaba inşaat halindeydi. Daha önce 29 Mart’ta bağlanmadan önce biz söz verdik. Yapıyoruz ve yapacağız. Peki bu düğün salonunun altındaki dükkanların kira bedellerini kim alıyor? Ortaköy Belediyesi alıyor. Peki Ortaköy Belediyesi Kadıköy’e bir tane çivi çaktı mı? Çakmadığı gibi parasını aldı, her şeyini aldı, bir tane çivi çakmadı. CHP’li belediye çivi çakmadı, AK Partili belediye hizmet yaptı. Sağlık Ocağını da söz verdik, yaptık ve hizmete açtık. Hayırlı olsun, hayırlı olsun.” dedi.

SİLİVRİ’YE ÇİVİ ÇAKMAYANLAR, ORTAKÖY’E, KADIKÖY’E ÇİVİ ÇAKABİLİR Mİ?

“Biz hizmet adamıyız. Biz boş tenekeler gibi sesi fazla çıkanlardan değiliz. Biz hizmet ediyoruz, açıyoruz ve arkasından hayırlı uğurlu olsun diyoruz.” diyen Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Onlar Silivri’de bir tane çiv çakmadılar. Bakın CHP’nin adayı Silivri’ye entrikalarla, oyunlarla belediye başkan adayı oldu. Peki sormazlar mı Silivri’ye hangi çiviyi çaktın? Silivri’ye çivi çakmayanlar, Ortaköy’e, Kadıköy’e çivi çakabilir mi değerli hemşerilerim? Asla çivi çakamazlar. Bugün yalan ile dolan ile siyaset yapıyorlar. Kadıköy’lü, Ortaköy’lü bunu görüyor. Biz söz verdiklerimizi yapacağız. Bakın Kadıköy’de, “AK Parti gelirse sizin hayvancılık yapmanızı engellerler.” diye dedikodu yapıyorlar. Değerli hemşerilerim Allah aşkına bakın. Küçük Kılıçlı’da, Gazitepe’de, Alipaşa’da hiç kimsenin hayvancılık yapmasının engellemedik. Niye Kadıköy’de engelleyelim? Biz sizin yaşam standartlarınızın daha iyi olması için sizin yanınızdayız.
Gelecekte sağlık ocağı, okullarımızın, spor kulüplerimizin, cami ve derneklerimizin ihtiyaçları konusunda sizin her zaman yanınızda olacağız. Biz söz verdiklerimizi yapacağız. Onlar gibi bugün söz verip yarın unutanlardan asla olmayacağız.
Kadıköy’ün yıllardan beri bir problemini vardı, yolu yaptık, sıra Kadıköy’den Selimpaşa’ya minibüs hattının konmasına geldi. Peki, AK Parti söz verdiğini yapar mı?  Söz veriyoruz, yapacağız. Söz, söz, söz.” şeklinde konuştu. 
Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, konuşmalarının ardından köy kahvesine geçerek vatandaşlarla çay içti. Kadıköylüler, Başkan Turan’a yoğun ilgi gösterdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol