Silivri Facebook
banner88

AK Parti'ye yeni katılımlar!

Silivri Ardahanlılar Derneği Başkanı İlter Avcı ve beraberindekiler ile Silivri’nin tanınan esnaflarından Fikret Özdemir, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle rozet taktı. Yeni katılımcılara rozetleri Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici tarafından takıldı.

AVCI: SİLİVRİ’DE 2004 ÖNCESİ DE VAR, 2004 SONRASI DA VAR!

Silivri Ardahanlılar Derneği Başkanı İlter Avcı, rozet takma töreninde yaptığı konuşmada “Türkiye’nin 2002 yılı öncesi vardı. Adalet ve Kalkınma Partisi ile birlikte Türkiye’nin bir gerçeği var. Silivri’de de 2004 öncesi var, bir de 2004 sonrası var. Teşkilatlarımız, AK kadrolarımız bizim teşkilatlarımızın başını öne eğecek hiçbir çalışma içinde olmadılar. Şahsınızda Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’a, onur ve gurur ile Silivri sokaklarında gezdirdiği için şahsım adına, teşkilatım adına çok çok teşekkür ediyorum.
Bizler 2009 seçimlerinde Silivri’ye yapılan hizmetlerle alnımız açık, başımız dik olarak gezdiğimiz için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

TURAN: YUVANIZA HOŞGELDİNİZ

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan da konuşmasında, “Yuvamıza, yuvanıza hoş geldiniz. AK Parti büyük bir yuva. Türkiye’nin 71 milyonunu kucaklayan bir parti. Ve bu partide zamanla göreceksiniz kendi evinizden farksız bir şekilde ve bütün insanlarla yıllardır sanki kardeşmişsiniz gibi çalışmalarda ortak olacaksınız.  Silivri’ye yapacaklarımız hizmetleri birlikte yapacağız. Sizlerle birlikte yapacağız. 
Amacımız Silivri’mize hizmet etmek. Gelecekteki evlatlarımızın, çocuklarımızın çok daha iyi bir Silivri’de yaşaması için gece gündüz çalışmak durumundayız. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz gelecekte Silivri’mizin İstanbul’un en güzel ilçesi olması için çalışıyoruz. Son beş yıla bakın lütfen son beş yılda yaptığımız hizmetlere bakın lütfen. Bunlara dönüp baktığınız zaman bunlar beş yılda mı yapıldı diye kendi kendimize soruyoruz. Zamanın nasıl geçtiğini dahi anlamadık.” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol