Silivri Facebook
banner88

'AKP'nin Alternatifi MHP'dir'

MHP Samsun milletvekili Osman Çakır, Ankara milletvekili Bekir Aksoy ve Trabzon milletvekili Latif Yunusoğlu, Silivri’ye çıkarma yaptılar. İlçe binasındaki kısa toplantının ardından MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, başkan adayı Afşin Düğencioğlu, il genel meclis üyesi adayları, meclis üyesi adayları, partililer ve konuk milletvekilleri çarşı esnafını ziyaret ederek destek arayışlarını sürdürdüler.
 Yoğun katılımın gözlendiği ziyarette, ilçe binasında partililere seslenen Samsun Milletvekili Osman Çakır “ AKP’nin alternatifi MHP’dir” dedi. Çakır konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;

Çakır “Oylar MHP’ye akacak”

“5216 sayılı yasayla bir ucube yarattılar. Buna başından beri karşı çıktık. Oradaki insanların sesini bundan sonra kim duyuracak? Biz ne dersek diyelim, bu konuda da, bildiklerine okuyorlar. Hak etmedikleri bir desteği aldılar ve şimdi bunu kendilerine bir kalkan olarak kullanıyorlar. Bundan 6 yıl öncesine ve bugüne baktığınızda, bir arpa boyu yol alamadıkları ortada. Bunlar hiçbir zaman halkı düşünmediler. Varsa yoksa kendileri ve kendilerinden olan yandaşları. Siyaset, ayrımcılık yapmadan, halkını ve vatanını sevme işidir. Biz vatanımızı ve halkımızı başımızın üstünde tutan bir felsefeye sahibiz. Mevcut kadrolarımızla, bu ülkeyi en iyi şekilde yönetebilecek bilgi ve beceriye sahibiz. Hatta mevcut kadromuzdan iki kabine oluşabilecek kadar zenginliğimiz var. Tüm bunların yanında, sizlerinde bu seçimler öncesinde var gücünüzle çalışmanızı istiyorum. Emin olun ki, oylar MHP’ye akacak. Akan oyları da ziyan etmeden elimizde tutmayı bilmeliyiz. Durmanın değil, çalışmanın zamanı.”

“Kimin parasını kime veriyorlar?”

Çakır konuşmasına şu sözlerle devam etti; “6 yıl önce, halkı AB masalları ile kandırarak oy aldılar. Ülkeyi sonu belirsiz bir sürece soktular. Bunun tamamen bir balon olduğu ortaya çıkmıştır. Uyum yasaları diye, satmadıkları, özelleştirmedikleri bir şey kalmadı. Ne AB’ye gireceğimiz var ne de tünelin ucunda bir ışık var. Sattıklarından elde edilen 50 milyar dolarında ne olduğu meçhul. Ne kadar AKP yandaşı varsa, iş adamı oldular, trilyoner oldular. Kimin parasını kime veriyorlar? Bugün doğan bir bebek bile 7000 dolar borçla dünyaya geliyor. Bunun hesabını versinler. Her şey sizin ve Türkiye için diye atılan sloganların altında yatan gerçekler işte bunlardır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol