Silivri Facebook
banner88

Albayrak muhtarlara kendini anlattı

Melis AVCI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2. sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan Gürcan Albayrak, dün Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyarette bulundu. Seçim çalışmasını tek başına sürdüren Albayrak, kendini Silivrili muhtarlara anlatarak destek istedi. Beldeler kapanınca siyasete Silivri’de devam etme kararı aldığını ifade eden Albayrak “CHP çatısı altında Değirmenköy’de 25 yıldır siyasetle uğraşıyorum. Partimde gençlik kolları başkanlığı, belde başkan yardımcılığı, belde başkanlığı, geçen dönemde meclis üyesi başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Şimdi beldelerin kapanmasıyla, Değirmenköy’de sürdürdüğüm siyasi hayatıma, Silivri’de devam etmeye karar verdim. İl Genel Meclisine aday olurken, siz değerli muhtarlarıma, parti büyüklerime bana destek olur musunuz diye sorduğumda birçok olumlu görüş aldım. Seçimlerden elli gün önce iki tane araç giydirerek, köy köy, belde belde seçim çalışmalarına başladım. Siyaseti çok seviyorum. Aday adaylık sürecinde partim beni aday gösterdiği takdirde görevimi en iyi şekilde, Silivri halkı ve muhtarları ile birlikte yapacağıma dair söz verdim. Partim beni aday göstermese de aynı şekilde partim için çalışacaktım” dedi.

“Işıklar’a öneride bulundum”

Köyleri ve köylerin sıkıntılarını çok iyi bildiğini kaydeden Gürcan Albayrak “Muhtarlarımızın sıkıntıları büyük. Hepsini biliyorum. Ben Silivri Belediye Başkan Adayımız Sayın Özcan Işıklar ile de görüştüm. Bugüne kadar gelmiş il genel meclis üyelerinin şüphesiz ki Silivri’ye hizmetleri olmuştur. Ama benim Sayın Işıklar’a şu önerim oldu. Eğer seçilirsek Silivri Belediyesi’nde il genel meclis üyeleri için bir oda ve bir toplantı salonu istedim. Özcan Başkan’da bana bunun sözünü verdi. İnşallah seçilirsek, insanlar il genel meclis üyelerini kahvede, meyhanede, köylerde, beldelerde aramayacak” şeklinde konuştu.
Muhtarlık binaların kötü durumda olduğunu dile getiren Albayrak “Genelde muhtarlık binaları çok mağdur durumda. Sizlere en iyi şekilde hizmet edebileceğiniz muhtarlık binaları yapılacak. Size bunun sözünü veriyorum” dedi.
CHP Silivri İl Genel Meclis Üyesi Adayı Gürcan Albayrak, ilerleyen günlerde CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ve tüm belediye ve il genel meclis üyelerinin Silivri Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulunacağını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol