Silivri Facebook
banner88

Alkan adaylığını açıkladı

Müge CESUR

3 dönemdir Yenimahalle muhtarlığı görevini sürdüren Mahmut Alkan dün CHP’de belediye meclis üyeliği adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım’a başvuru formunu sunan Alkan, “Bundan sonraki süreçte CHP’nin kazanması için hep birlikte çalışacağız” dedi. Bu güne kadar siyaset anlamında bulunduğu görevlerden bahseden Alkan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

Alkan: “Bu seçimi CHP kazanacak”

"Daha önce 1984–1986 yılları arası 13 sene Refah Partisinde aktif görev aldım ve kendi isteğimle istifa ettim.  15 sene boyunca hiçbir siyasi partiye üye değildim. 1997 genel seçimlerinde oyumu CHP’den yana kullandım. Aynı sene muhtar oldum ve 3 dönem Yenimahalle muhtarlığı görevinde bulundum. Şimdi ise CHP’den belediye meclis üyeliği için aday adaylığımı açıklamak istiyorum. İlk hedefimiz CHP’yi iktidar yapmak. Yenimahallede şu an yaklaşık 15000 seçmenimiz var. Genel olarak kim aday olursa olsun hiçbir şekilde partide bölünmeye olacağını tahmin etmiyorum. Kesinlikle bu seçimin CHP’nin kazanacağı düşüncesindeyim. Bundan sonraki süreçte hep birlikte CHP için çalışacağız.”Dedi.

Alkan’a hayırlı olsun dileklerini sunan CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım da yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: “İlk günden beri iddialı olduğumuzu söyledik. Bu konuda hiçbir sıkıntımız yok. Vatandaşlarım da CHP’nin yanında olduklarını bize her fırsatta gösteriyorlar. Bizde gurur duyuyor ve çalışmalarımızı yürütüyoruz. Aynı heyecanı duyuyor ve daha iyi günlere gideceğimizi müjdeliyoruz. Muhtarımız Mahmut Alkan 3 dönemdir yürüttüğü Yenimahalle Muhtarlığı görevini başarıyla yürüterek zaten kendini kanıtlamış bir durumda. Bundan sonraki süreçte de kendisine başarılılar diliyor hayırlı olmasını temenni ediyorum”
 
Konuşmaların ardından Mahmut Alkan meclis üyeliği için aday adaylığı başvuru formunu CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım’a takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol