Silivri Facebook
banner88

''Altan ersin de ak parti'ye oy verecektir''

Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, Saraçoğlu Sitesi’nde Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile buluştu. Havai fişek gösterisi ile karşılanan, vatandaşların alkış yağmuru ve “Silivri seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde konuşan Başkan Turan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bir vatandaş, “Seninle gurur duyuyoruz Başkan” diye bağırırken, bir vatandaş ta “Başkanım, gündüz geldiniz “Yolunuzu açacağım” dediniz. Ertesi sabah 8’de belediyenin mühendisi geldi ve hemen yolumuz açtı. Vallahi delikanlı adammışsınız, hemen sözünüzü tuttunuz” dedi.

GERİŞ: SİYASİ GÖRÜŞÜNÜZ NE OLURSA OLSUN, YEREL YÖNETİMLERDE ÇOK FARKLI DÜŞÜNMEMİZ LAZIM


Toplantının açılış konuşmasını yapan Saraçoğlu Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Geriş, Başkan Turan’ın kendilerini “Silivrili” olarak kabullenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Geriş, “Ben bir çok parti toplantılarında ve meclis toplantılarında bulundum. Yaşım itibari ile seçimlerde de bulundum. Biz bir şeye çok dikkat ederiz. Bir insanın üslubuna, karşısındaki insanlara insan gibi hitap etmesine ve bizlere gerçekten her türlü nezaketi göstererekten bunu bir seçim toplantısı olarak algılamayalım. Sayın başkanım bizlere ve çevremize ne zaman ihtiyacımız olsa ne zaman çağırsak hep yanımızda olmuştur. Onun için seçim öncesi bu toplantı olmuştur. Bizler bazı konuları anlatacaktır ve bizlerde saygı ile dinleyeceğiz.
Ben hep şunu söylerim. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, yerel yönetimlerde çok farklı düşünmemiz lazım. Eğer ki bizlere hizmet veren hangi partiden olursa olsun birisi eğer hizmet veriyor ise o kişinin arkasında durmamız gerekiyor. Bunun için kalkıp da bunu bir genel seçim olarak düşünmeyelim,  burada bir yerel yönetim hizmet veriyor, tabiî ki bu yerel seçimde de tabiî ki destek vermemiz lazım.
Başkanımız bizi hiçbir zaman yazlıkçı olarak kabul etmedi. Evet bizler de tam Silivriliyiz. Bizlerde yazlıkçılar olaraktan Silivri’ye büyük katkılarımız oluyor. Esnafına, tamircisine, peynircisine ve bizleri de artık Silivrili olarak kabul etmenizi diliyorum.” dedi.

TURAN: ALTAN ERSİN DE AK PARTİ’YE OY VERECEKTİR


Silivri Belediye Başkanı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, Saraçoğlu Sitesi ve Parkköy Mevkii başta olmak üzere Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptıkları çalışmaları özetledi. Yeni dönemin hedefleri hakkında da bilgi veren Başkan Turan, CHP adayının Çorlu’daki belediyecilik dönemi hakkında da şu ifadeleri kullandı: “Mevcut CHP’nin adayı Çorlu’da belediye başkan danışmanlığı yaptı zamanlar, Çorlu’da su ihalesinin yapıldığı zamanlarda oldu. Çorlu’nun su ihalesi kaç yıllığına verildi biliyor musunuz? 35 yıllığına. Yetim hakkı yemek ise budur. Hiç kimsenin boğazında kalmadı ve kalmayacak. Bugün 35 yıllık verilen su ihalesi onaylanmadı, geri döndü. Kim geri döndürdü? AK Partili Bakan döndürdü. Helal olsun O’na. Helal olsun, yetim hakkını yedirttirmediği için.
Bu ihalenin maliyeti 300 trilyon. Az değil, bu memleketin parası. Sadece Çorlu’nun parası değil. Çorlu’da yaşayanlar olduğu gibi bütün bölgedeki yaşayan insanların parası. Böyle bir şey olabilir mi? 35 yıllığına su ihalesi verilebilir mi? Diyeceksiniz ki CHP’nin adayı ile ne ilgisi var. İşi takip eden, alt yapısını oluşturan, organize eden, bütün işlemleri yapan bugün CHP’nin Silivri adayı. Peki Çorlu Belediye Başkanı nerede biliyor musunuz? Silivri’deki cezaevinde. Arkadaşlar kılavuz Özcan Işıklar, işte içerideki de Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin. Allah kurtarsın. Allah bunların eline düşürdü adamcağızı, şu anda hapiste. İnanıyorum ki bu olayları gördükten sonra Altan Ersin de AK Parti’ye oy verecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol