Silivri Facebook
banner88

Bıyık yeniden meclis üyesi adayı

AK Parti’den Silivri Belediye Meclis Üyesi olan Mustafa Bıyık, dün ilçe binasında düzenlediği bir basın toplantısıyla, meclis üyeliğine aday adaylığını açıkladı. Toplantıda; AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, AK Parti Silivri İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Rabia Karabulut, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Güler ve birçok parti mensubu yer aldı.

Başvuru formunu AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici’ye teslim eden Bıyık, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın İlçe Başkanım Ender Gezici, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi arkadaşlarım, çok değerli eski ve yeni yönetim kurulu üyelerim, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, mahalle başkanlarım, SKM başkanım, saygıdeğer AK Partili dostlarım ve basınımızın değerli mensupları herkese hayırlı akşamlar.

“Hizmet arzum AK Parti ile tutkuya dönüştü”

Değerli dava arkadaşlarım, hepinizin bildiği üzere 1970 yılında İstanbulda doğdum. 1985 yılında annemin memleketi olan Silivri’ye temelli yerleştik ve aslen Karadenizli olan babamla birlikte inşaat ve taahüt işleri yaptık. Vatani görevimi tamamladıktan sonra Silivri’li Altıntaş ailesinin küçük kızıyla evlendim. Aynı zamanda ticaretin çeşitli kollarında faaliyet gösterdim. 1997 yılında halen aktif bir şekilde çalışmakta olan Özbatu ltd. şirketini kurdum. 2003 Mayıs ayında ilk siyasi partim olan AK Parti’ye Silivri ilçe yönetim kurulu görevi ile başladım. İlçe başkan yardımcılıkları görevleri ile devam ettim. 2004 yılında yerel seçimlerle birlikte meclis üyesi oldum.

Bu dönem içerisinde çeşitli aralıklarla 60 gün belediye başkanımıza vekalet ettim. 2 yıl 2. meclis başkan vekilliği, 2 yıl meclis katipliği, 1 yıl encümen üyeliği, 5 yıl Marmara Boğazlar Belediyeler Birliği Üyeliği, 1yıl Mal müdürlüğü satış komisyon üyeliği, 1 yıl hasta hakları kurulu üyeliği, 3 yıl imar komisyon üyeliği, 1 yıl bütçe komisyon üyeliği ve 3 yıl hukuk komisyonu görevinde bulundum. İzinli 2 gün hariç meclis çalışmalarının tümüne katıldım. Başta belediye başkanım olmak üzere değerli meclis üyesi arkadaşlarımla uyum içerisinde Silivri’nin kaderini değiştirecek önemli icraat ve konulara kanunlar çerçevesinde imza attık. Hızla değişip, gelişip ve güzelleşen Silivri’miz de yapılacak çok işimiz olduğuna inanmaktayım. O yüzden 2004 yılında Silivri’ye olan hizmet arzum AK Parti ile tutkuya dönüştü sloganıyla yola çıktım. Şimdi de sizlerin ve Sayın Silivri halkının desteği ile bu zamana kadarki bilgi ve tecrübelerimi nice sevda ve tutkulara dönüştürmek için AK Parti hizmet kervanında belediye meclis üyesi aday adaylığımı açıklıyorum. Herkese değerli vakitlerinizi ayırıp bana bir kez daha verdiğiniz destek ve onurdan dolayı çok teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol