Silivri Facebook
banner88

Çıldırlılar AK Parti için çıldırıyor!

Ardahan Çıldırlılar Derneği geçtiğimiz günlerde bir toplantı yaparak, AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan’ı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç’u desteklediklerini açıkladı. AK Parti Mimarsinan Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda yapılan toplantıya, AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Silivri Belediye Başkanı AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve birçok partili katıldı.

Yucak: “Umuç’un etrafında kenetlenmeye söz verdik”

İlk konuşmayı Çıldır Kenar Tepe Köyü Başkanı Hayrettin Yucak yaptı. Yucak “Sayın milletvekilim, çok değerli başkanımın buraya gelmesinden çok onur duyuyorum. Silivri belediye başkanımız, belediye üyelerimiz, parti yönetimi ve dernek üyelerimiz, değerli Çıldırlı hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz. Zamanımız kısıtlı o yüzden sözü fazla uzatmayacağım. Biz Ardahan Çıldırlılar Derneği olarak bir toplantı yaparak biz sayın meclis üyemiz Sayın Osman Umuç’un etrafında kenetlenmeye söz verdik buraya geldik. Ve emeği çok geçen belediye başkanımıza herkesin önünde çok teşekkürlerimi sunuyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Turan: “Ne söz verdiysek yaptık”

Yucak’ın ardından Silivri Belediye Başkanı AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan bir konuşma yaptı. Başkan Turan konuşma yapmadan önce ‘en büyük başkan bizim başkan’ ve ‘büyük başkan, Silivri seninle gurur duyuyor’ şeklinde sloganlar atıldı. Turan “Biz sizlerin karşısına gelince anlımız açık, başımız dik bir şekilde geliyoruz. Biz Silivri’de hayal edilen işleri yaptık, birlikte başardık, sizlerle birlikte başardık. İyi ki varsınız diyorum sağ olun var olun. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Eğer siz olmasaydınız Silivri deki hizmetler, yatırımlar olmayacaktı. Ak kadro olarak göreve getirdiniz bizi ve yatırımlar oldu. Biz sizinle gurur duyuyoruz. Değerli hemşerilerim biz 5 sene önce yola devam durmak yok dedik. Sizlere ne söz verdiysek yaptık, doğalgazı getireceğiz dedik getirdik. Alt yapı yapıcağız, belediye binası, adliye, hastane, sağlık ocağı yapıcağız dedik yaptık. Camiyi bitireceğiz dedik bitirdik. Çocuk parkı yapıcağız dedik yaptık. Ne söz verdiysek yaptık, sizlere helal olsun” şeklinde konuştu.

“Vurmaya değil sevmeye geliyoruz”

Turan konuşma yaptığı sırada salondan ‘vur vur inlesin Deniz Baykal dinlesin’ şeklinde sloganlar atıldı. Bunun üzerine konuşma yapan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan “Biz vurmaya gelmiyoruz. Biz sevmeye geliyoruz. Nasıl 2004 yılında sevmeye geldiysek, şimdi de öyle bütün halkımızı sevdik, bütün insanları sevdik. 2009 yılında da yine sevmeye geliyoruz. Bugün biz bu hizmetleri yaparken gerçekten bu kadronun içinde olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la onur ve gurur duyuyoruz. Bütün bu hizmetler tek başına olmadı biz bir ekibiz. Bu ekibin başı başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan belediyecilikte önderi İstanbul büyük şehir belediyesi Sayın Kadir Topbaş tır. Sayın Kadir Topbaş’a verdiği emeklerden yaptığı desteklerden dolayı Silivri halkı adına çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Biz Silivri’de hayal edilen işleri yaptık”

‘Hayal olan hizmetleri yaptık’ diyen Turan “2004 yılında söylediklerimizin hepsi hayaldi. Hiç kimse bu hizmetleri getiremez denildi. Ama biz söz verdiğimiz hizmetleri getirdik. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun AKP iktidarı olarak AKP’li belediye olarak ne söz verdik, ne yaptık Silivri ye 100 yılda gelemeyecek yatırımlar geldi. Bunu biz söylemiyoruz, partili partisiz halkımız söylüyor.  Değerli hemşerilerimiz gelecekte Silivri ile ilgili rüyamız var Silivri ile ilgili rüyamız İstanbul ‘un en gelişmiş, en güzel ilçelerinden biri olma yolunda ilerlemesini istiyoruz. Bakın hayal edilenler oldu. Artık İstanbul’ un en büyük hava limanı metropolitanın yaptığı planlarla Silivri ye yerleştirildi. İstanbul’ un üniversite kampus merkezi Silivri, sabit kent merkezi oranları Silivri, tekno park alanları Silivri, köylerin planları yapıldı. Bu planlama geçerken İstanbul Büyükşehir belediyesinde bildiğimiz ana muhalefet partisi hiçbir şeyi istemeyen Cumhuriyet Halk Partisi bu oylama da ne oy kutlandı tahmininiz. Red oyu kullandı, çünkü her şeyde olduğu gibi Silivri’ye hava limanının gelmesine karşılar. Üniversite gelmesine karşılar. Silivri’nin kalkınması için ne gelecekse Cumhuriyet Halk Partisi hepsine karşılar, karşıyız karşıyız, her şeye karşıyız diyorlar. Onlar Silivri ye çivi çakılmasını istemiyorlar işsizliği çözeceğiz diyorlar bu şekilde nasıl çözecekler? Bunu size soruyorum lütfen çok iyi değerlendirin. Değerli hemşerilerim 5 senedir belediye başkanıyım biz Silivri ye hizmet ettiysek bize oy verin ama hizmet etmediysek bize oy vermeyin. Çünkü bunu açık yürekli bir şekilde söylüyorum” diyen Turan konuşmasına şu sözlerle devam etti “Değerli hemşerilerim peki cumhuriyet halk partisinin adayı bunları söyleyebiliyor mu? CHP Silivri de yönetici olduğu zaman bir tane mahallenize çivi çatkımı? Düğününüz de cenazenizde bu zamana kadar geldi mi? Biz her gün yanınızdayız, her gün yanınız da olmaya da devam edeceğiz. Değerli Silivrililer 16 Martta Silivri Devlet hastanesinin açılışı var. Benim elimi güçlendirin ki ben 29 Mart ta Başbakanımıza bakanlarımıza milletvekillerimize ve Büyükşehir belediye başkanımın karşısına iyi bir karneyle çıkayım. Ve diyeyim ki Silivri’mizin şu konularda eksikleri var, Silivri’mizle ilgili bir şey olduğunda, sizden şu konularda destek bekliyorum diyebileyim.”

Kıyıklık: “AK pati belediyecilikte bir markadır”

Turan’ın ardından söz alan AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise kısa bir konuşma yaparak, AK Parti’nin belediyecilikte markalaştığını dile getirdi. Kıyıklık “AK parti hizmette bir markadır. Ak pati belediyecilikte bir markadır. Ak parti insana hizmette bir markadır. İşte hükümetimizin yaptıklarını baştan sona kadar hepiniz görüyor ve yaşıyorsunuz. Daha düne kadar çocuklarımız okullarına gidecek kitap bulamıyorlardı. Ama bir Recep Tayyip Erdoğan geldi, başbakan oldu çocuklarımız okullarına gitti. Arkadaşlar siz daha iyi biliyorsunuz çocuklarınız artık okullarına gittiklerinde masalarının üstünde kitaplarını buluyor. Bu bir insanlık hizmetidir. Bundan önce cenazeleriniz bile hastanede rehin kalıyordu. Ben bu zamana kadar hiç hatırlamıyorum devletin kömür dağıttığını devletin yardım yaptığının Recep Tayyip Erdoğan geldi her şey değişti” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol