Silivri Facebook
banner88

DP Yazıcı'ya yüklendi!

Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatı yazılı bir basın açıklaması yaparak, CHP saflarında yer alan DYP eski İlçe Başkanı Salih Yazıcı’yı eleştirdi. Yazıcı’yı siyaset arenasında figürana benzeten DP İlçe Teşkilatı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Oğlunu AKP listesine sokmaya çalışırken siyahı beyaz mı gördü?”

“Sayın Özcan Işıklar’ın Selimpaşa’da yaptığı parti toplantısında eski DYP İlçe Başkanı Salih Yazıcı’yı kürsüye çıkarıp konuşturması, Demokrat Parti’nin Silivri’de ki yükselişinden duyduğu korkudandır. Söz konusu kişinin DYP ile ANAP’ın birleşmesinden sonra oluşan Demokrat Parti ile hiçbir organik bağı yoktur. Hatta yerel yönetim adayları belirlenirken oğlunu AKP listelerinden meclise sokabilmek için gösterdiği çaba vatandaşlarımızca bilinmektedir.
‘Ben senelerce DYP adına hizmet verdim. Ancak şuan da sadece siyah ve beyaz var’ diyen Yazıcı’nın aday belirleme sürecinde oğlunu AKP listelerine sokmaya çalışırken siyahı beyaz mı gördüğünü merak ediyoruz.
Bizim siyaset arenasında her gün pozisyon değiştiren figüranlarla işimiz olmaz. CHP’nin bu tür çabalarını Demokrat Parti’nin Silivri’de ki yükselişinden duyduğu korkuya bağlıyoruz.
Partimiz, Demokrat Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Osman Topaç’ın arkasında teşkilatıyla, belediye meclisi ve il genel meclisi adayları ile tek vücut halinde hedefe yürümektedir.
Silivri seçmeninin dürüst yönetim özleminden ve 29 Mart günü oyları ile Osman Topaç ve ekibini belediye yönetimine taşıyacağından zerre kadar kuşkumuz yoktur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol