Silivri Facebook
banner88

Düğencioğlu güçlü bir kadro ile çalışıyor

* Cihangir Davutoğlu

SİLİVRİ Belediye Başkanlığı için seçim çalışmalarına devam eden M.H.P adayı Afşın Düğencioğlu güçlü bir kadro ile yola çıktı… Meclis Üyesi adaylarının özellikle değişik meslek gruplarından ve üniversite bitirmiş olmaları dikkat çekiyor. Aday listesinde bulunanların öz geçmişleri şu şekilde:

Ali Demirtaş
 
1944 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir ve Ankara’da tamamladı.
1969 yılında iktisat fakültesini 1970 yılında işletme fakültesini bitirdi. 1972 yılında A.B.D. Kansas Üniversitesi’nden master yüksek lisans derecesi aldı. Kanada, İspanya, Pakistan ve Türkiye’de ulusal ve uluslar arası kurumlarda üst düzey yöneticilik yaptı.
Çeşitli dönemlerde Calgary, Yeditepe Princeton-Rönesans üniversitelerinde lisans üstü öğretim üyeliği yapan Demirtaş halen kurumsal yönetim ve strateji danışmanlığı ve yönetimciliği yapmaktadır.
 
Bahtım Çiçek

1961 yılında Merzifon’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir Atatürk İlkokulu’nda tamamladı. Lise eğitimini Antalya Lisesi’nde gördükten sonra, yüksek öğrenimini Ankara Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamladı. Meslek yaşamına Kastamonu’nun Tosya ilçesinde başladı. Son beş yıldır iş hayatına Silivri’de kendi özel muayenehanesinde devam ediyor. İki çocuk annesidir.

Bilhan Aşçıoğlu

1975 yılında Samsun’un Çarşamba ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Silivri’de tamamladı. Turizm alanında iki yıllık bir yüksek öğrenimin ardından iş hayatına atıldı. Turizm sektöründe güvenlik konusunda uzmanlaştı. Evli olan Ahçıoğlu, halen aynı sektörde iş hayatına devam ediyor.

Deniz Çakır

1980 yılında Samsun ‘ un Çarşamba ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1991 yılında Silivri’ ye geldi. Orta ve lise öğrenimimi Silivri Lisesi’nde tamamladı. 2004 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Mühendislik  ve Mimarlık Fakültesi’nden Endüstri Mühendisi olarak mezun oldu. İngilizce ve Almanca bilen Çakır, halen özel sektörde Üretim Planlama ve Satın alma sorumlusu olarak çalışmakta.

Ergin İşler

24.02.1965 tarihinde Değirmenköy’de doğdu. İlk ve orta okulu Değirmenköy’de Lise tahsilini Çorlu Mehmet Rüştü Uzel End. Meslek Lisesi Metal bölümünde okudu.
1984 yılında Esnaflığa başladı pazarcılık,çiftçilik yapmakta ve kahve işletmekte.
2004 yılında seçildiği MHP belde başkanlığını devam ettirmekte 1998 yılında evlendi 3 Çocuk babasıdır.

Erdoğan Ölçüm

1977 yılında Ordu’nun Aybastı ilçsinde doğdu. İlköğretimi Ordu’da bitirdikten sonra, ailesiyle birlikte Silivri’ye yerleşti. İnşaat sektöründe iş hayatına atıldı. Aynı süreçte İstanbul Beyoğlu’nda 2 yıl özel Konservatuar’da müzik eğitimi aldı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol