Silivri Facebook
banner88

Düğencioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Dr. Afşın Düğencioğlu seçim süresi içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalarını hazırlamış oldukları çalışma takvimi doğrultusunda sürdürmeye devam ediyor.  Ev toplantılarına ayırdığı süreyi gayet başarılı ve olumlu geçirdiklerini vurgulayan Düğencioğlu; “Vatandaşlarımızla kendi evlerinde, samimi bir ortamda ve birebir iletişimi sağlayacak şekilde ulaşmayı amaçladığımızdan çalışma takvimimizde önemli bir bölümü ev toplantılarına ayırdık. Geride bıraktığımız periyot içerisinde günde 6 veya 7 evde toplantılar düzenleyerek vatandaşlarımız ile buluştuk. Silivri’de gitmediğimiz köy, belde ve mahalle kalmadı. Her gittiğimiz yerde de halkımızın teveccühü ile karşılaşmak bizi mutlu etti.”dedi.
Bayraklama ve seçim arabalarının tepki topladıklarını tespit ettiklerini söyleyen Düğencioğlu; bu doğrultuda programlarını yapıp ihtiyacı karşılayacak standartta bayraklama yaptıklarını ve yine yeterli sayıda seçim arabasının mümkün olan en düşük seviyede dolaştırdıklarını belirtti.
“30 Mart sabahı belediyeye bekliyoruz”
Geçtiğimiz hafta sonunu Silivri, Çanta, Gümüşyaka ve Selimpaşa’da esnaf ziyaretleri ile geçiren MHP Silivri Belediye Başkan adayı Dr. Afşın Düğencioğlu ve meclis üyesi adayları, vatandaşların ilgi ve alakası karşısında, “30 Mart sabahı vatandaşlarımızı belediyeye bekliyoruz. Üç hilalli bayrağı hep birlikte belediye binasına dikelim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol