Silivri Facebook
banner88

Gazitepeliler:

Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan,  Pazartesi günü akşamı kalabalık araç konvoyu ile Gazitepe Mahallesi’ne gelirken, kendisini Mahalle Muhtarı Şemsettin İpek, AK Parti Mahalle Başkanı Demirel Kaynar karşıladı. Turan’ı Gazitepe ziyareti sırasında  her zaman olduğu gibi AK Parti SKM Başkanı Rabia Karabulut, AK Parti İlçeYönetim Kurulu Üyeleri ,  AK Parti SKM Başkan Yardımcısı Mehmet Çaylak ve SKM Komisyon Başkanları,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Funda Eren ve Yönetim Kurulu arkadaşları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıfat Kutlu ve Yönetim Kurulu arkadaşları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe, Belde, Köy ve Mahalle Temsilcileri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve AK Parti Teşkilatı mensupları yalnız bırakmadılar.

MUHTAR İPEK’TEN HOŞGELDİNİZ KONUŞMASI

Gazitepe halkının Köy Kahvesi diye bildiği, yeni kulüp lokalinde yapılan toplantıda izdiham olurken, spor lokali dolup taşdı. Gazitepe Mahallesi Muhtarı Şemstin İpek yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi. “Sayın başkanımıza ve ekip arkadaşlarına Gazitepe’ye hoş geldiniz diyorum. Yapılan hizmetler için teşekkür ediyoruz” dedi.

TURAN : SAMİMİ OLSUNLAR YETER

Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan’ın konuşmaları alkışlarla sık sık kesilirken, CHP’nin türban ve kur-an kursu açılımını samimi bulmadığını dile getirdi. Turan “Gazitepe’ye bir çivi dahi çakmayanlar bugün seçim çalışmalarında, hayal bile edemeyecekleri vaadlerde bulunuyorlar. Silivri’de hayalleri kim gerçek yaptı siz çok iyi biliyorsunuz. Günlerce yollarınızın kapalı kaldığını, sularınızın akmadığını, elektriğinizin yanmadığını herhalde unutmadınız. Yine hatırlarsınız kışta kıyamette Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’la sizleri ziyaret etmiştik. Biz AK Kadrolar seçime değil geleceğe yatırım yapıyoruz. Bayramda,düğünde,cenazede,kışta iyi günde kötü günde hep yanınızda olduk. Şimdi ne yapacağını şaşıranlar, karşı çıktıkları türbana sarıldılar. O kadar şaşırdılar ki, kendilerini ifade ederken bile adeta çarşafa dolandılar. Milletimiz her şeyin farkında. Neyin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor. Keşke bu konularda samimi ve inandırıcı olsalar. Samimi olsunlar yeter. Ben ve ekip arkadaşlarım her yerde şunu söylüyoruz. Biz hizmet etti isek, bize güveniyorsanız bize oy verin. Yoksa vermeyin. Biz sizlerin karşısına alnımız ak başımız dik geliyoruz. Çünkü ne söz verdiysek harfiyen yerine getirdik” dedi.

CHP’YE NEZAKET ZİYARETİ

Kahve toplantısının ardından Gazitepe Mahallesi’nde bulunan kahveleri ve esnafı tek tek dolaşan Turan, Gazitepe CHP Seçim İrtibat Bürosuna da giderek başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol