Silivri Facebook
banner88

Işıklar'a vekil desteği!

CHP’nin kadın hakları konusunda önemli savunucularından olan ve  AKP’nin Medeni Kanun değişikliklerinde ısrarlı muhalefeti ile kadınların büyük desteği ve sevgisini kazanan Birgen Keleş, Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan ışıklar ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Çanta Mahallesi  Seçim Ofisinin açılışına katıldı.
Bir dönem önce Parlementoda birlikte çalıştığı İstanbul Eski Milletvekillerinden Sıdıka Aydoğan Sarıbekir ile hasret gideren Keleş AKP’nin gerçek yüzünün ortaya çıktığını ve halkın artık doğrudan yana tavır koyduğunu belirtti. Silivri halkının çok duyarlı olduğunu, CHP’ye verilen desteğin  memnun edici olduğunu belirten Birgen Keleş, esnaf ziyaretleri sırasında esnaf ve sokaktaki vatandaşlar ile sohbet etti. Keleş “ Sizlere pırıl pırıl bir aday ve genç, dinamik , çalışkan ve güven duyabileceğiniz bir meclis listesi sunduk. Şimdi sıra sizde. 29 Mart’ta sandığa gidip bu pırıl pırıl başkan ve ekibine 5 yıl boyunca sizlere hizmet vermesi için fırsat tanıyın. Göreceksiniz ki CHP farklılığı , CHP anlayışı Türkiye’nin kurtuluşu olacak. Çünkü CHP yalan, talan ve kayırmacı bir politika gütmüyor. Halkın yanında , halkla birlikte hareket ediyor. Bunu göreceksiniz.” Dedi. Keleş Çanta Seçim Ofisi açılışında “ Bu seçim ne bir belde seçimi ne de bir parti seçimidir. Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Yani yalnızca Belediye Başkanı ve meclis üyelerini belirlemeyeceksiniz. Bu seçimin bir başka önemli boyutu vardır bu da vereceğiniz oy ile merkezi hükümete vereceğiniz not değerlendirmesi olacaktır. Bu seçimlerde vereceğiniz oy, hem kendi kaderinizi hem de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve milletimizin kaderini belirleyecek bir oy olacaktır.” diyen Birgen Keleş 2B ile ilgili açıklamalarda bulunarak AKP hükümetinin  devlet kurum ve kuruluşlarının ardından halkın topraklarını ve ormanlarını da  yandaşlarına  ya da dış mihraklara pazarlanacağını anlattı.

BİRGEN KELEŞ KİMDİR?

1939 YILINDA Samsun’un Vezirköprü ilçesinde doğan Birgen Keleş Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi, California Üniversitesi Los Angeles (UCLA)'da Master yaptı, Harvard Üniversitesi'nde Fellows Program'a katıldı ve Yeni Uluslararası Ekonomik Düzen konusunda çalışmalar yaptı. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı'nda Uzmanlık, Sosyal Demokrasi Partisi Kurucu Üyeliği, 18., 20. Dönem İzmir, 22.,23.Dönem İstanbul Milletvekilliği yaptı. Evli ve 1 Çocuk annesidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol