Silivri Facebook
banner88

Keşan ve İpsalılar'dan Işıklar'a destek
 
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan  Işıklar’a  destek verenler hızla çoğalıyor.
 
Geçtiğimiz Pazar günü  CHP İlçe Başkanlığı’na gelen 50 aileden oluşan Trakya kökenli yurttaşlar Işıklara ‘tam destek’ sözü verdi. Hiçbir beklentileri olmadığını, tek isteklerinin  çocuklarının iyi yetişmesine ilişkin güzel şeyler olduğunu belirten Keşan ve İpsalılar, “sizin ayrımcılık yapmayacağınıza ve herkese eşit davranacağınıza inanıyoruz.” Dedi.
 
Sohbet toplantısı havasında geçen görüşmelerde Işıklar
“ verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Bizim Belediyecilik anlayışımızı destekliyor olmanız doğru olduğumuzun ve halkın yanında lduğumuzun bir göstergesi. Belediye Başkanı  binanın en büyük ve geniş odasında oturup sağa sola emirler yağdırmak değildir. Belediye Başkanlığı sanatçılar gibi boy boy afişler, bilboardlar yaptırmak değildir..Işıklı neonlar ile adını yazdırmak hiç değildir. Devletin yaptığı Üç tane binayı  ben yaptırdım diyerek hem kendini hem de halkı aldatmak değildir. Belediyenin girişine beyaz masa koyarak ihtiyaç sahiplerini refüze etmekte değildir Belediye Başkanlığı..
 
Halkın hizmetkarı olmaktır. Ben size bunu vaatediyorum. Hizmetkarınız olacağım. Kenti birlikte yönetmeyi, çocuklarımızın geleceğini birlikte inşa etmeyi vaat ediyorum. Projelerimi size dağıtılan bildirgelerden okuyacaksınız. O nedenle bunlara girmek istemiyorum. Orada yazmayan şeyleri konuşalım istiyorum sizlerle” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol