Silivri Facebook
banner88

''Keskin'i değil, Mutlu'yu destekliyorum''

 “Ben Gülfiye Keskin’i değil, Ahmet Mutlu’yu destekliyorum”

Haber:Melis AVCI

Bir süre önce ‘Silivri’nin ilk bayan muhtar adayı’ başlığıyla gazetemizde bir habere yer vermiş ve haberde Büyükkılıçlı köyüne muhtar adayı Gülfiye Keskin’i konu edinmiştik. Muhtarlık seçimlerinde iddialı olan Keskin, mevcut muhtar Mustafa Gürdal ile de akraba olduklarını ve kendisine tam destek verdiğini açıklamıştı.
Gazetemizde çıkan bu haber üzerine açıklama yapma gereği duyan Büyükkılıçlı Muhtarı Mustafa Gürdal, Gülfiye Keskin’e destek vermediğini açıkladı. Gürdal gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“23.09.2009 tarihinde gazetenizde ‘Silivri’nin ilk bayan muhtar adayı’ başlığı altında yer alan Gülfiye Keskin hanım efendinin beyanını okuduktan sonra, bu açıklamaları yapma gereği duydum. 1989- 1994 ve 2004- 2009 dönemlerinde yüce Allah bana bu değerli muhtarlık görevini nasip etti. Bende muhtar Mustafa Gürdal olarak bu beyanda yanlış olan veya benim yanlış anladığım bazı noktaları düzeltmek ve cevap vermek istiyorum. Demecinde ‘mevcut muhtar Mustafa Gürdal bana tam destek veriyor’ demiş. Kendilerine yalan söylüyor demiyorum ama doğru olmadığını söylüyorum. Akrabam olduğu doğrudur. Kendisi ile yakın akrabayım. Ama sadece onla değil, her üç muhtar adayı ile akrabayım. Bu seçimde kendisine aday olup olmayacağını sorduğumda müspet cevap vermedi. Bu süreç yaklaştığında bazı vatandaşlarında yanımızda olduğu bir esnada aday olup olmayacağını sorduğumda aday olmayacağını bu dönem hazır olmadığını belirtmişti. Tüm bunları söyledikten sonra kalkıp ‘mevcut muhtar Mustafa Gürdal bana tam destek veriyor’ demesine çok üzüldüm. Kendilerine hiç yakıştıramadım. Ben kendilerine 1999- 2004 döneminde muhtarlık yapan Ahmet Mutlu’yu desteklediğimi söyledim. Şuan benim Ahmet Mutlu’yu desteklediğimi bütün Büyükkılıçlı biliyor. Kendisine tam destek verdiğimi üzerine basa basa söylüyorum. Yakışanı da bu olmalıydı. Köyümde üç aday var. Üçüne de başarılar diliyorum. Ben iki dönem muhtarlık kazandım. Bu adaylar içerisinde beni kutlamayan adaylar gibi olmayacağım. 29 Mart’ta kazananı ilk kutlayan ben olacağım. Bu muhtarlık nöbetini kazanıp, mazbatasını alan adaya aldığı gün devredeceğim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol