Silivri Facebook
banner88

Turan Aksaraylılarla bir araya geldi

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan Aksaraylılar Derneğini ziyaret etti. Aksaraylılar Derneği yönetici ve üyeleri ile bir araya gelen Turan, Aksaraylılar Derneğinden yerel seçimlerde destek istedi.  Aksaraylılar derneğinde toplanan vatandaşlar Başkan Turan’a destek sözü verdi. AK Parti iktidarı sayesinde Silivri’ye birçok hizmetin geldiği söyleyen vatandaşlar CHP döneminde Silivri 15 yılda 30 yıl geriye götürüldü ama AK parti sayesinde Silivri 5 yılda görmediği hizmetleri gördü ve ileriye gitti. Bu yüzdende oylarımız ve desteğimiz AK Partiye ve size olacaktır dedi.

“Silivri bugüne kadar hep kaybetti”

Silivri Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, “Silivri’de tarih yazdık” diyerek başladığı konuşmasında “Yaptıklarımız, yapacaklarımıza referanstır” dedi. “Gökten yıldızları indirmeyi vaat etmiyoruz, yapılabilecekleri söylüyoruz. Söylediklerimizi yapıyoruz, söz verdiysek tutuyoruz” dediği konuşmasında CHP’yi de sert bir dille eleştirdi. “Bırakın tahmin etmeyi, hayal bile edemedikleri hizmetleri yaptık ve gösterdik CHP’li Meclis Üyelerine. Biz yaparken onlar reddetti. Yapamazsınız, imkansız, hayal görüyorsunuz dedikleri her hizmeti söz verdiğimiz sürede yerine getirdik” dediği konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Silivri İstanbul’un kenarında unutulmuş ve insanların 2 aylığına yaz aylarında uğradığı bir ilçesiydi. Silivri bugün gelişmiş, yatırımları ve yapısıyla dikkat çeken, rağbet gören bir ilçe haline, adından bahsettiren bir ilçe haline dönüşmüştür. Silivri’ye yapılan hizmetleri herkes biliyor, herkes görüyor. Silivri yaptığımız hizmetler sayesinde çok şey kazandı. Siyasette ben diye bir şey yoktur. Biz varız. Büyükşehir Belediyemiz ile, hükümetimiz ile birlikte yapıyoruz. Cumhuriyet tarihinde Silivri’ye bu güne kadar yapılan asfaltın 3 katı yol ve asfalt yaptık. Doğalgaz Silivri’den çıkarken Silivri Doğalgaz kullanamıyordu. Biz 1 sene de getireceğiz dedik, CHP’nin Meclis üyeleri ret oyu verdiler ret. Tahmin etmeyi bırakın hayal bile edemediler Silivri’ye Doğalgaz’ın bu kadar kısa sürede gelebileceğini. Biz geldik, Silivri’mizin tarihine verdiğimiz önemi gösterdik. Eskiden Kalepark içkicilerin, uyuşturucu kullananların mekanıydı. Şimdi öyle mi? Ben size hayallerden rüyalardan bahsetmiyorum. Yaptıklarımı anlatıyorum. Silivri yeni bir yüze, yeni bir havaya kavuştu. Silivri’nin önü açıldı. Adalet Sarayını sen mi yaptın diye soruyorlar… Yerel yönetim peşinden koşmasa, Belediye Başkanı takip etmese gelip yaparlar mıydı? Silivri bugüne kadar hep kaybetti. Zamanında sen yapsaydın ya? Neden yapmadın. Biz yaptık tabii. Ak Partili Bakan yaptı, Ak Partili Başkan yaptı. Şimdiki devlet hastanesinden memnun olan var mı? Karşı apartmandan bodrum katından daire kiralayıp poliklinik yapılıyordu. Biz geldik, yoğun bakım üniteli, 160 yataklı hastane yaptırdık. Bizzat başbakanımın talimatı ile yapıldı. Bir gün kendisini Beyaz Masaya davet ediyorum. Özcan Işıklar Beyaz Masa’nın Silivriliye katkısını bilse böyle pervasız konuşmazdı. Gelsin bir gün oturup izlesin o birimde neler yapılıyor. Eğitime yaptığımız yatırım zaten biliniyor, görülüyor.”

“Silivri’ye kim hizmet getirecekse ona oy verin”

Turan konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Silivri hepimiz açısından çok önemli. Hepimiz Silivri’de yaşıyoruz ve Silivriliyiz. Silivri’de yaşamaktan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. İster Bulgaristan’dan ister batı trakyadan, İster Edirne’den ister Kars’tan gelsin, Silivri’de yaşayan insanları Silivrili kabul ediyoruz, bizden biliyoruz. Ak Parti dinsel milliyetçilik, ırk milliyetçiliği yapmayacak. Silivri’de yeni iş ve istihdam sahaları açmak istiyoruz. Bunlar için çalışıyoruz ve projeler geliştiriyoruz. Silivri’ye Avrupa’nın en büyük havalimanı getiriyoruz. Değerli arkadaşlar, kim Silivri’ye hizmet getirecekse ona oy verin. Biz gökten yıldızları indirmeyeceğiz. Yapılabilir olanları söylüyoruz, söylediklerimizi yapıyoruz. Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz. Havalimanı ile birlikte Silivri’ye metro gelecek. Bunu bütün ulusal basın anlatıyor. Üniversitemiz yok arkadaşlar. Silivri’ye bir üniversite gerekiyor. Silivri’ye yeni planlar ile birlikte 4 devlet 2 vakıf üniversitesi alanı ayrılıyor. Silivri Belediyesine ruhsat almak için üniversiteler başvuru yapmaya başladı. Bunlar kiminle yapılacak? Ak Parti iktidarı ile yapılacak” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol