Silivri Facebook
banner88

Turan: Beldelerde aynı hizmetleri alacak

Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, Gümüşyaka Beldesine kalabalık araç konvoyu ile gelirken, seçim otobüsünden kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşı selamladı. Turan ve ekibini, Gümüşyaka Belde Belediye Başkanı Hüseyin Agu ve AK Parti Belde Başkanı Ali Zilan’ın karşıladığı konvoyda, AK Parti İlçe Başkanı Ender Gezici ve Yönetim Kurulu Üyeleri , AK Parti SKM Başkanı Rabia Karabulut, Hüseyin Turan’ın eşi Bahar Turan, AK Parti SKM Başkan Yardımcısı Mehmet Çaylak ve SKM Komisyon Başkanları,  AK Parti Kadın Kolları Başkan Vekili Dijle İhtiyaroğlu ve Yönetim Kurulu arkadaşları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıfat Kutlu ve Yönetim Kurulu arkadaşları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe, Belde, Köy ve Mahalle Temsilcileri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve AK Parti Teşkilatı mensupları yalnız bırakmadılar. Gümüşyaka Başmaya Kıraathanesine ve Trakyalılar Derneğine geçen Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan’a Gümüşyakalı vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundular.

VARDAR: HEYECANIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Lütfü Vardar eşi Figen hanımla katıldığı toplantıda şu konuşmayı yaptı. “AK Kadrolarla, hizmet kadroları ile yola çıkmanın haklı gururunu yaşıyorum. Buradan tüm Gümüşyaka’ya sesleniyorum, hizmet için bize destek verin. AK Kadroların yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır” dedi.

AGU: HÜSEYİN KARDEŞİMLE SONUNA KADAR VARIM

Gümüşyaka’daki kahve toplantısında bir konuşma yapan Gümüşyaka Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Agu ise şunları söyledi. “Ben artık Belediye Başkanlığı’nda misafirim. Yıllardır beraber çalıştığımız Hüseyin Kardeşimle yola devam edeceğiz. Kardeşim diyorum çünkü gerçekten saygılı, dürüst, pırıl pırıl kişiliği ile benim kardeşim. Bizler elimizden gelen hizmetleri Gümüşyakamıza yapmaya çalıştık. Geri kalan hizmetleri Hüseyin Turan ve ekibinin tamamlayacağına yürekten inanıyorum. Hüseyin kardeşimle sonuna kadar varım” dedi.

TURAN: NE SÖZ VERİYORSAK YERİNE GETİRİYORUZ

Konuşmaları sık sık alkışlarla, tezaruhatlarla kesilen Silivri Belediye Başkanı ve AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan “Silivri bizimle hizmetle tanıştı. Aynı hizmetleri beldelerimize taşıyacağız. Ne söz veriyorsak yerine getiriyoruz. Herkes biliyor ki, AK Kadrolar söz verdi mi yapar. Bunun için buradayız, bizden isteyin biz yapalım. Sizlerden sorular ve öneriler bekliyorum. Biz soru ve önerilerden kaçmıyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol