Silivri Facebook
banner88

Turan ve Işıklar cephesinde işler kızışıyor!

CHP Silivri Teşkilatı, önceki gün eski Köylü Market’in bulunduğu yerde seçim irtibat bürosu açılış gerçekleştirdi.  Silivri merkezinde Aliçetinkaya Caddesi üzerinde bulunan Silivri’nin tanınmış ailelerinden Köylü ailesine ait işletme binası, şimdi CHP seçim irtibat bürosu olarak faaliyete girdi.

Yıldırım: “CHP gücüne güç katıyor”

Seçim İrtibat bürosunun açılışında konuşma yapan CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, “Bunlar şaşırmış durumdalar. CHP’yi bu şekilde düşünmemişlerdi. Ama CHP günden güne güçleniyor ve gücüne güç katıyor. Bu yüzdende bunların telaşı korkusu bundandır. Bunlar geldikleri gibi gidecekler” dedi.

Işıklar: “Dişli’den kaç para aldın?”

Yıldırım’ın ardından konuşan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ise şunları söyledi; “Ben bugüne kadar onurumla gururumla yaşadım. Sen benim Sevigen’e para verip vermediğimi sorgulayacağına, Şaban Dişli’den kaç para aldın onun hesabını ver. Geçen seferki gibi CHP’nin parçalanacağını düşünerek seçimi alacağını sanıyorsun. Ama CHP parçalanmayacak aksine biz etle tırnak gibiyiz. CHP birbirine kenetlendi. En önemlisi de AK Partiyi bitirmek için halk birleşti halk. Sen bizim aile içindeki kavgalarımızdan medet umacağına, Şaban Dişli’den kaç para aldın onu açıkla, onun hesabını ver. Benim Sevigen’e kaç para verip vermediğim seni ilgilendirmez. Benim Sevigen’e para verip vermediğimden sana ne kardeşim, sana ne” dedi. Sandalye üzerine çıkarak konuşma yapan Işıklar, sandalyeden düşmemek için eşi Esma Işıklar’a tutunarak destek aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol